Печалба от залози – възможно ли е да се издържаме от нея

Винаги хората са се питали : “Възможно ли е да преживяваш като залагаш“? Други пък са чували, че има някъде по света хора, които изкарват прехраната си като залагат, но никой не ги познава… просто само са чували, че съществуват.

Та, тези хора не са типстъри ((бел. ред. (човек, който залага на спортни залози)), това са хора, които инвестират в спортните си залози.

И ако говорим в проценти, то 99 % от всички залагащи на спортни събития се превръщат в “кръводарители“ на един от най-мощните икономически отрасли – хазартът.

Вие искате ли да бъдете от онзи 1 %, който може да изкарва прехраната си инвестирайки?! Ако отговора Ви е “ДА“, спазвайте нашите внимателно подбрани 10 закона за успешно залагане. За нас това са закони, а за Вас просто могат да бъдат полезни съвети.

1Залагане като начин на инвестиция!

Изключително важно нещо е да разглеждате един залог като инвестиция. Да си припомним дефиницията за инвестиция : Това е дългосрочна заетост на материални, финансови или други активи, които не са предназначени за незабавни печалби, но са предназначени за генериране на ползи (обикновено доходи или печалби) в бъдеще.

2Контролирайте се!

Контролът върху залозите е много сложен процес, като всеки залагащ се сблъсква с него. Когато загубите залог, под въздействието на афект, никога не залагайте на друг залог с цел да избиете загубената сума. Да си припомним що е афект : “Афектът е изключително силно, внезапно настъпващо, но бурно протичащо краткотрайно чувство, предизвикано от определени причини. С други думи, това е емоционален взрив“. И винаги помнете: “Не залагайте повече пари, отколкото сте готови да загубите.“

3

Вашата Банка!

Преди да започнете да инвестирате в спортни залози, Вие трябва да определите според бюджет си- Вашата “Банка“! Вашата Банка реално е определена сума парични средства, които са предназначени да бъдат инвестирани в дългосрочен план. Никога не залагайте на един залог повече от 10% от стойността на Вашата Банка! Управлението на „Банката“ е концепция лесна за изучаване, но трудна за практикуване. Научете повече за Вашата “Банка“

4Какво са Stakes (Залози)?

Stakes са брой единици от 1 до 10 по десетобалната система, и е единица паричен залог, който се определя от това каква убеденост имате за развоя на дадено събитие. Ако сте крайно убедени в изхода на събитието, тогава може да сложите 10/10. В тези случаи коефициентите са значително по-малки (1.30 – 1.60). При Stake 1/10 може да се пробва по-голям коефициент, но при него е значително по-малко вероятно да бъде спечелен. Спазвайте стриктно паричните единици за 1 Stake, за които може да научите в Закон 5!

5Колко средства да залагаме за всеки Stake?

Колко парични единици ще залагате на 1 Stake зависи от размера на Вашата Банка. Т.е. ако Вашата Банка е в размер на 500 лв., това означава, че на Stake 10/10, Вие трябва да заложите 50 лв., а на Stake 1/10 – 5 лв. Изключително важно е да се спазва!

6Колко % доходност?

В футболните залози достигането на 8?10 % се счита за задоволително представяне. 5Bet.eu гарантират миниум 8?10 % месечна доходност. Формулата за доходност е: ((Цялата печалба / Заложените пари) – 1) * 100) = % Доходност. Прочетете повече за определянето на доходността от тук.

7Пазете се от стотиците фалшиви Facebook страници и профили за платени прогнози!!!

От известно време се наблюдава истински бум на “типстъри-измамници“ в интернет пространството и в частност Facebook. Същите продават всеки ден по 2, 3 или 4 прогнози, като цената им е от порядъка на 20, 30 или 40 лв., като гарантират над 80% успеваемост. Ние ясно заявяваме, че такъв процент е невъзможно да се постигне при коефициенти 1.80 ? 2.50. Ако купите и в последствие въпросните прогнози се окажат губещи, при първия контакт с собственика на страницата или профила, бивате моментално блокирани, с цел никой от техните читатели да не разбере за губещите прогнози.

По какво да ги познаете :

1. Публикуват се само печелившите фишове.

2. Публикуват се нереални фишове преработени с PhotoShop (всички фишове на които им е скрит кода,чрез който може да се провери онлайн в сайта на Еврофутбол дали печели или губи, са фалшифицирани)

Съвет : Винаги купувайте от утвърдени типстъри на които може да им проверите статистиката на залозите месеци назад.

8Защо да закупя абонаментен план от 5Bet.eu?

Ние, като екип от няколко инвеститора на спортни залози гарантираме месечна доходност в размер на минимум 8?10% доходност. Някои от нашите членове на екипа са в ТОП 10 в някои от най-големите типстърски сайта и може би единствените, които никога до момента не са имали негативен баланс на месечна доходност, с брой на залозите над 1500. Следете нашите прогнози на най-ниски цени и ако искате да инвестирате – 5Bet.eu е един хубав подарък за всеки сериозен играч.

9

Къде да залагам?

Повечето букмейкъри лимитират (ограничават) акаунтите на успешните играчи. За това горещо Ви препоръчваме да залагате в различни букмейкъри. Никога не задържайте повече от доста по-висока сума във Вашия букмейкърски акаунт. Теглете Вашите печалби на време и играйте във възможно повече букмейкърски сайтове. Списък на препоръчаните букмейкърски сайтове!

1 nulaНе залагайте повече от колкото може да загубите!!!

Ако спазвате нашите Закони и в частност Закон 5, то Вие нямате основание да се притеснявате за това.

 

 

 

Sending
User Review
4.5 (4 votes)