window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-80841698-1');

Betano регистрация – откриване на нова сметка

Футболни прогнози 5bet.eu/Полезно/Betano регистрация – откриване на нова сметка

Мога ли да си направя нова регистрация в Бетано от България?

Betano регистрация - откриване на нова сметка 1Както може би вече сте научили вече още един нов букмейкър получи лиценз от Комисията по Хазарта към НАП. С други думи, това означава, че страницата betano.bg е отворена за регистрации и вие може да си откриете нова сметка в международния букмейкър без никакви притеснения. Всички очакваха, друг голям оператор да получи лиценз преди това, но към днешна дата sportingwin все още е без лиценз.

Страница на оператора има и българска версия, разположена за собствен  bg. домейн и приема нови регистрации от територията на България.

За да се регистрирате в Бетано от България, ще трябва да преминете през процеса, който сме описали за ваше улеснение. Следвайки тези стъпки, ще можете да създадете вашият нов акаунт в Betano.bg и изискате Вашият бонус за нов клиент.

Стъпките за нова регистрация в Betano

Както можете да очаквате, процедурата по-самата регистрация не е никак сложна, не отнема почти никакво време и усилия. Това което винаги добавяме като съвет в нашите ръководства е да попълвате вашите данни максимално коректно и да не използвате чужда самоличност.

регистрация

Като за начало посетете  началната страница на компанията , където ще откриете и бутона пренасочващ към регистрация. Страницата на новият букмейкър най-вероятно Ви е вече известна, но все пак betano.bg . Както вече спомехаме, това е локалната страница на новия букмейкър и езикът по-подразбиране ще е български. Разбира се има възможност и да го смените и на английски.

След като сте натиснали бутона за регистрация, ще Ви се отвори следният прозорец:

стъпка 1
  • Като цяло, компанията е предприела малко по-различен подход. Има възможност да се регистрирате със социалните си профили от Google или Facebook.

    Да си признаем, честно ние никога не сме били големи „фенове“ на тези възможности. Виждали сме ги и при други букмейкъри, особено при руските, но ние винаги избираме възможността това да стане само, чрез използването на email адрес;

  • Ако предпочете да си направите регистрация, използвайки социални профили, ще бъдете поканени да се логнете в избраната социална мрежа и да дадете разшрение за заявка за достъп.

  • След това натиснете „Напред„, за да продължите към същинското попълване на регистрациония формуляр.

Няма да се спираме подробно, но ще трябва да попълните вашите лични данни. Както вече споменахме това трябва да е максимално коректно. От Вас ще се изиска да въведе любимото си потребилско име, като системата ще направи проверка дали вече не е заето, както и 8 цифрена парола за достъп, съдържаща поне 1  буква и число. Другите лични данни който ще въведе са двете Ви имена, вашият пол, мобилен телефон и  ЕГН.

Обръщаме специално внимание на мобилен телефон, трябва да въведете правилен телефон, до който имате достъп – на него ще получите SMS код за потвърждение. Като единствен възможен индентификатор е оставен само единия граждански номер (ЕГН).

Прочете общите условия и се съгласете с тях. Можете да поставите отметка за получаването на бонус оферти на вашият email адрес. Не е необходимо да попълвате полето „Имате ли промоционален код?“ – но ако имате такъв го въведете. Ако всички данни са коректи, няма да виждате червени подсветки.

Като последна стъпка остава да натиснете бутона :

За ваше улеснение, можете да видите как излежда един попълнен формуляр за регистрация в новият букмейкър betano.

Попълнен формуляр за регистрация

Активация на сметка, какво да направя?

Както може би се досещате, процесът по създаване на нов акунт в Бетано България не свръшва само с попълнването на регистрациония онлайн формуляр. Ще получите SMS за потвърждаване на мобилния Ви номер, затова ви обърнахме и специално внимание да не го сгрешите.Също така, ще трябва да влезете в пощата си, да отворите активациония линк, който ще получите за да активирате Бетано профила си. Ако не получите подобно, писмо първо проверете дали не е филтрирано от email услугата която ползвате. Това е малко вероятно, но не изключено.

Ще трябва ли да си потвърдя новият акаунт?

Потвърждаването на профила или верификация е стандартна процедура, която е регламентирана от НАП за всички букмейкъри получили лиценз в България. Като компания, която вече е получила лиценз да оперира в България, ще трябва да верифицирате новият си профил. Хазартния оператор, трябва да е сигурен, че не нарушавате правилата на сайта, не използвате крадени лични данни, преди да изискате да изтеглите пари от тяхната платформа. Като това е основна мярка за сигурност и няма как да я „пропуснете“. Имате това в предвид.

За да потвърдите личните си данни, който сте използвали по-време на регистрация ще трябва да изпратите копие на личен документ (ID), заедно с документ удостоверяващ настоящият Ви адрес. По-правило, това може да е всяка сметка за ток, интернет, вода и т.н или банково извлечение. За да са валидни, комуналните сметки, трябва да със срок не по-голям от три месеца, смятано от датата на верификация. Ще отбележим, че това е стандартна процедура и другите букмейкъри в България, също биха ви изискали подобни документи, преди да могат да се разплащат с Вас.

Нов профил през телефон

Очаквано betano, предлага на своите потребители и възможност да използват и мобилна версия, вместо десктопоп страница. Ако предпочитате да си направите регистрация през таблет или телефон, няма никаква разлика с настолната версия. Единственото което трябва да направите е да свалите подходящата версия за вашия телефон от AppStore за потребителите на iOS и  GooglePlay за тези от вас който ползват Android. Ще трябва да откриете бутона за регистрация и да попълните идентичен формуляр за нов акаунт. Ще се спрем и по-подробно на мобилните приложения на betano в допълнителен материал.

Мобилни приложение betano

Методи за депозит след нова регистрация?

Преди да престъпите и към първия си депозит, към който ще получите и най-големият си бонус, задължително се запознайте с общите условия и правила. Само така ще сте сигурни, че ще можете да получите бонуса който искате и евентуално заради който си правите регистрация.

Бетано регистрация – плюсове и минуси

Разбираемо, ще започнем с осоновния плюс на Betano, което е, че те имат 100 % потвърден лиценз да оперират като хазартен оператор в България. В случай, че Ви интересува и кога е издаден лицензът им, ще ви отговорим –  13.12.2021. Това е важен момент за всички играчи който искат да се регистрират. Ще отбележим съвсем накратко положителните неща който ние срещанахме по-време на регистрацията на нов акаунт в Betano:

  • Лесен и удобен вход с помощта на социални профили;

  • Процесът по-регистрация е доста улеснен – реално трябва да попълните един формуляр;

  • Процесът по-идентификация е повече от стандартен, според изискванията на Комисията по хазарта.

  • Ще трябва направите активация на профила след потвърждение на телефон и електронна поща.

Често задавани въпроси

Да, можете да си отворите нов акаунт използвайки мобилното им приложение.

Бонуса за нова регистрация е повече от добър – 100 % до 300 лв за секция спорт и 100% до 1200 лв.

Потвърждаването на личните данни е задължителен процес, ако искате да теглите средства от betano.bg

Да, можете. Както вече споменахме компанията има лиценз за територията на България.

Ако искате да имате повече от една регистрация в Бетано, трябва да знаете че това е забранено.

Беше ли ви полезна статията?

Sending
User Review
4.67 (6 votes)
Оставете коментар