Това е секцията на “ЧЗВ“ (Често Задавани Въпроси). Ако не успявате да намерите отговор на въпроса, не се колебайте да се свържете с нас, чрез формата за контакт по-долу или в страницата ни за контакти.

Сайтът е за платени футболни прогнози, ревюта на букмейкъри и учебен център с полезни статии за усъвършенстване на стратегически правилно подбрани залози. 
За да се абонирате за нашите платени футболни прогнози трябва да посетите страницата на “Абониране“, да изберете желания от Вас план, който ще Ви отведе в страницата за “Регистрация“. След  като се регистрирате ще бъдете отведени в страницата на PayPal, където имате възможност да заплатите желания абонамент чрез PayPal акаунта си или чрез кредитна/дебитна карта (за което не е нужно да имате регистриран PayPal акаунт.
Нашите платени футболни прогнози генерират приблизителен процент “Доходност“ в размер на от 7 % до 10-20 % месечно.
Има важни правила на които ние изключително много държим, за да си гарантираме “Доходност“ в края на всеки месец.
За да може да разбирате стойностите на залозите, начините на залагане и с какви пари да стартирате Вашите залози, сме приготвили много полезни информационни статии, които ще Ви бъдат от полза. Може да ги прегледате в нашия “Обучителен център“, да разберете за използваните от нас “Стратегии“, както и значението на “Линията на залозите
Ние играем нашите залози в различни букмейкъри. Търсим най-добрата линия на залог, както и най-добрия коефициент. Желателно е да имате регистрации в повече от два букмейкъра.
Ние ясно заявяваме, че такова понятие е измислено от измамниците в интернет, и ако някога някъде се продаде мач, то за това знаят много малко хора, мачовете струват хиляди евро, а самия мач ще е от долните дивизии на не много силно първенство. Пазете се от т.нар. Fixed Match – такива няма!!!
Платените прогнози можете да видите на нашата заглавна страница, ако имате активен абоманет. Ще получавате уведомително писмо, на email-а с който сте регистриран, при добавянето на нова прогноза. Можете да заявите отказ, за получаване на уведомителни писма по-всяко едно време, напълно автоматизирано или чрез формата за контакт в края на страницата.
НЕ предлагаме възстановяване на плащанията. Защо ? Много често подобен род политика, бива използвана от недобросъвестни потребители за получаване на безплатна информация. И все пак, Ви предоставяме гратисен период от 24 часа, в който може да заявите връщане на парите, в случай че сте регистрирал/платили по-грешка. 
В случай, че решите да се откажете от услугата в указаният от срок от 24 часа, сумата Ви ще бъде възстановена, като таксите по връщането и ще са Ваша сметка. В зависимост от начина на плащане, те варират.
ДА, предлагаме пробен период от 1 ден. Защо само 1 ден ? Идеята на пробният период е да разберете, как работи страницата, ако имате въпроси да ги зададете и да прецените нали имате нужда от абонаментен план. По-дълъг гратисен период, поставя потребителите с активен абонамент в неравностойна позиция, както и стимулира, ползването на много акаунти от един и същ потребител, което е забранено.
НЕ, забранява се разпространението, споделянето или друго на нашите прогнози. Както всички материали, така и прогнозите са собственост на 5bet.eu и са под закрилата на авторското право. Потребители с активен/неактивен абонамент, който нарушат горното, ще им бъде прекратен достъпа до страница, до абонамента ако има такъв, като заплатените суми НЕ се възстановяват.
Стараем се да публикуваме по две прогнози на ден. Това не означава, че се ограничаваме до това число.
В голямата си част, да, но в някой дни по-преценка имаме прогнози и от други спортове – хокей, тенис, баскетбол и други.
В повечето случай времето до началото на нашите прогнози е над 6 часа, като минималното време, което сме си поставили е един час. 
Да, можете да ги прочетете от тук. Като тяхно приемане е задължително!
За момента НЕ– единственият начин да ги видите е на заглавната ни страница. При публикуването/добавянето на нова прогноза ще получите уведомителен email, че прогнозата е добавена.
Можете да свържете с нас, като използвате формата по-долу или като ни изпратите запитване на : support[at]5bet[dot]eu.

 

    Вашето име (задължително)

    Вашият Email (задължително)

    Относно

    Вашето съобщение