ЧЗВ

Това е секцията на ”ЧЗВ” (Често Задавани Въпроси). Ако не успявате да намерите отговор на въпроса, не се колебайте да се свържете с нас, чрез формата за контакт по-долу или в страницата ни за контакти.

 • Какво е 5bet.eu?
  Сайтът е за платени футболни прогнози, ревюта на букмейкъри и учебен център с полезни статии за усъвършенстване на стратегически правилно подбрани залози. 
 • Как може да се абонирам?
  За да се абонирате за нашите платени футболни прогнози трябва да посетите страницата на ”Абониране”, да изберете желания от Вас план, който ще Ви отведе в страницата за ”Регистрация”. След  като се регистрирате ще бъдете отведени в страницата на PayPal, където имате възможност да заплатите желания абонамент чрез PayPal акаунта си или чрез кредитна/дебитна карта (за което не е нужно да имате регистриран PayPal акаунт. 
 • Какви печалби мога да очаквам?
  Нашите платени футболни прогнози генерират приблизителен процент ”Доходност” в размер на от 7 % до 10-20 % месечно.
 • Какво трябва да направя, за да печеля?
  Има важни правила на които ние изключително много държим, за да си гарантираме ”Доходност” в края на всеки месец.
 • Начинаещ съм, а от къде да започна?
  За да може да разбирате стойностите на залозите, начините на залагане и с какви пари да стартирате Вашите залози, сме приготвили много полезни информационни статии, които ще Ви бъдат от полза. Може да ги прегледате в нашия ”Обучителен център”, да разберете за използваните от нас ”Стратегии”, както и значението на ”Линията на залозите
 • В един или повече букмейкъри да се регистрирам
  Ние играем нашите залози в различни букмейкъри. Търсим най-добрата линия на залог, както и най-добрия коефициент. Желателно е да имате регистрации в повече от два букмейкъра.
 • Купени мачове (Fixed Match) - пазете си от тях!
  Ние ясно заявяваме, че такова понятие е измислено от измамниците в интернет, и ако някога някъде се продаде мач, то за това знаят много малко хора, мачовете струват хиляди евро, а самия мач ще е от долните дивизии на не много силно първенство. Пазете се от т.нар. Fixed Match – такива няма!!!
 • Къде/как ще получавам платените прогнози?
  Платените прогнози можете да видите на нашата заглавна страница, ако имате активен абоманет. Ще получавате уведомително писмо, на email-а с който сте регистриран, при добавянето на нова прогноза. Можете да заявите отказ, за получаване на уведомителни писма по-всяко едно време, напълно автоматизирано или чрез формата за контакт в края на страницата.
 • Политика за възстановяване на парите
  НЕ предлагаме възстановяване на плащанията. Защо ? Много често подобен род политика, бива използвана от недобросъвестни потребители за получаване на безплатна информация. И все пак, Ви предоставяме гратисен период от 24 часа, в който може да заявите връщане на парите, в случай че сте регистрирал/платили по-грешка. 
 • Такси при връщане на превод
  В случай, че решите да се откажете от услугата в указаният от срок от 24 часа, сумата Ви ще бъде възстановена, като таксите по връщането и ще са Ваша сметка. В зависимост от начина на плащане, те варират. 
 • Предлагате ли пробен период ?
  ДА, предлагаме пробен период от 1 ден. Защо само 1 ден ? Идеята на пробният период е да разберете, как работи страницата, ако имате въпроси да ги зададете и да прецените нали имате нужда от абонаментен план. По-дълъг гратисен период, поставя потребителите с активен абонамент в неравностойна позиция, както и стимулира, ползването на много акаунти от един и същ потребител, което е забранено. 
 • Може ли да споделям, публикувам прогнозите на други места ?
  НЕ, забранява се разпространението, споделянето или друго на нашите прогнози. Както всички материали, така и прогнозите са собственост на 5bet.eu и са под закрилата на авторското право. Потребители с активен/неактивен абонамент, който нарушат горното, ще им бъде прекратен достъпа до страница, до абонамента ако има такъв, като заплатените суми НЕ се възстановяват.
 • Колко прогнози на ден ще публикувате?
   Стараем се да публикуваме по две прогнози на ден. Това не означава, че се ограничаваме до това число. 
 • Само футболни прогнози ли предлагаме?
  В голямата си част, да, но в някой дни по-преценка имаме прогнози и от други спортове – хокей, тенис, баскетбол и други. 
 • Колко време ще има до началото на срещата?
  В повечето случай времето до началото на нашите прогнози е над 6 часа, като минималното време, което сме си поставили е един час. 
 • Имате ли Общи условия?
  Да, можете да ги прочетете от тук.
 • Изпращате ли прогнозите по SMS, email, или друг начин?
  За момента НЕ– единственият начин да ги видите е на заглавната ни страница.
 • Имам въпрос, на който не намерих отговор?
  Можете да свържете с нас, като използвате формата по-долу или като ни изпратите запитване на : support[at]5bet[dot]eu.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение