Bet365 назначи повече от 90 нови служителя във офиса си в Манчестър

bet365-нае нови 90 души

Офисът на bet365 в Манчестър, нараства до 150 души.

Bet365, най-голямата онлайн хазартна компания в света, обяви плановете си за разширение на дейността си в Манчестър от 60 на повече от 150 души. Както, може би знаете компанията е със седалище в Стоук и през април миналата година отвори и сателитен офис в Манчестър.

Първоначалната идея на компанията bet365 e била да наеме до 70 души, за първият им високо-технологичен сателитен офис в Манчестър. Уорън Хюз, ръководител на Systems Development за Манчестър, заяви:

„Предполагахме, че ще ни трябват поне 12 месеца, за да запълним свободните 60 работни места. Грешахме“

„След шест месеца, вече бяхме наели и втория етаж и бяхме наели около 85 души и очаквахме да нарастем до 150, на следващия етап от наемането на нови служители“.

“Изобилието от таланти в Мачестър ни позволи да привлечем страхотни разработчици. Бяхме впечатлени от това колко бързо новият ни офис стана продуктивен“.

„Съботата при нас е по-натоварена в сравнения повечето e e-commerce страници, който организират „черен петък“.

„Екипът ни установи много добри работни отношения с нашите разработчици в Стоук и с тяхното тясно сътрудничество, направихме значителни подобрения, включително и новият ни html 5 сайт за настолни компютри“.

По време на следваща фаза, bet365 ще набира персонал на всички нива, младши и страшни разработчици, ръководители на екипи, технически ръководители и мениджъри на проекти.

„Установихме, че уникалните технически предизвикателства, който предлагаме, всъщност ни помагат да привлечем най-добрите таланти на Манчестър“ – заяви Хюз

Компанията също така, вече започна да разширява своите разработки който прави в Манчестър. По-този начин се позволява на разработчиците да преминат към обучение на нови технологии, включително и езици на програмиране като Erlang, Go и Elixir.

„Понастоящем имаме пет екипа, който разработват и тестват софтуер за спорт, игра, трейдинг и управление на клиенти“ – добави още Хюз.

„Тази година ще се стремим да обогатим настоящите функции,  също така да обърнем внимание и на мобилните и мидълуерните приложения, ако имаме възможност да го направи“.