Специално за всички български любители на залаганията, ние от 5Bet.eu сме подбрали най-добрите спортни букмейкъри с подробни ревюта, бонуси и помощ за ползване. Кликнете и се регистрирайте в избрания букмейкър, за да може да се възползвате от бонусите.

Най-добре ще постъпите, ако се регистрирате и в нашия сайт, за да може да получавате информация за обоснованите ни безплатни прогнози и започнете да печелите още от днес!

Не забравяйте да се запознаете с нашите ”Стратегии”, чрез които може да натрупате още по-големи печалби.

Лицензирани сайтове за залози

В този сайт може да откриете информация за всички букмейкъри, които имат право да оперират на територията на нашата страна. Останалите сайтове за залози, които нямат лиценз за това, могат да бъдат отворени през алтернативни линкове за достъп, с чиято помощ все пак може да направите регистрация или да си осигурите достъп до сметките в акаунтите си.

Онлайн залагания

Каква е разликата да залагате онлайн от това на място в офиса на Еврофутбол, нека вземем за пример?

Отговорът е изключително комплексен. В пункта на Еврофутбол може да залагате само през работното му време, трябва да се съобрази с опашка от хора, имате коефициенти, които са абсолютни и нямате възможност за избор или подбор, какъвто бихте имали при онлайн спортните залози.

Когато залагате онлайн вие може да сравните коефициентите за един и същ футболен двубой в няколко отделни сайта, които приемат залози. По този начин имате преимуществото да се възползвате от най-големия възможен коефициент в залога си.

На следващо място може да залагате по всяко време, без никой да ви пречи. Дори имате лукса да се възползвате от залог по време на срещата, на живо. В някои букмейкъри може да се възползвате от предварителния cash out, като по този начин се възползвате максимално от възникналата ситуация.

Съществуват ли недостатъци?

Да, както и във всичко останало в живота, и в онлайн прогнозните залагания има недостатъци. Нека започнем с факта, че съществуват стотици букмейкъри, но лиценз за България имат само няколко. Това означава, че при възникване на проблем, има как да бъдете защитени от българското законодателство. В противен случай – може директно да загубите всичко.

На второ място – разполагате с огромно количество разнообразни по вид залози на многообразни спортове. Може тотално да се объркате от този факт или буквално „да затънете до шия“ в залаганията.

На трето място – предлаганите бонуси от букмейкърските къщи понякога са трудно разбираеми и човек не може да се ориентира коректно. Затова е необходимо внимателно да прочетете условията, преди да се впуснете в поредното приключение, при което ще харчите пари с цел да спечелите повече.

Кой сайт да изберем?

Това е въпрос, за чиито отговор ще се постараем да ви помогнем индивидуално. В 5bet.eu след регистрация може да откриете безплатни футболни прогнози, обосновани анализи, информация за актуални бонуси при регистрация в bet365, betfair, efbet, melbet, sportingbet и всички останали букмейкъри.

Имате достъп до сайтовете им, за да разгледате коефициентите, които предлагат на различните спортни събития. Винаги има разминаване, но пък има значение на какъв спорт обичате да залагате. В един букмейкърски сайт футболните коефициенти ще са по-добри, но в друг – баскетболните ще са по-високи, в трети – тези за тенис и т.н.

Избирайте разумно и се наслаждавайте, докато ви помагаме да печелите. Успех!

bet365
100лв. Бонус
Букмейкъри 1
 • Оферти за лоялни клиенти

 • Високи коефициенти

 • Бонус презареждане

 • Бързо теглене

Букмейкъри 2
200лв. Бонус
Букмейкъри 3
 • Оферти за лоялни клиенти

 • Високи коефициенти

 • Бонус презареждане

 • Бързо теглене

Букмейкъри 4
100лв. Бонус
Букмейкъри 3
 • Оферти за лоялни клиенти

 • Високи коефициенти

 • Бонус презареждане

 • Бързо теглене