Ефбет е един малкото букмейкъри, който предлагат услугата „залог по телефона“.

ефбет-залог-телефонКакво представлява тази услуга ?

Въпреки, че в днешно време едва ли ще имате проблем с достъпа до интернет, може да имате известни затруднения – примерно пътувате, или сте на място без мобилен интернет, но искате да направите залог, защото следвате някой типстър, нас, или просто имате система, която следвате. Точно за такива случай е предназначена услугата на ефбет – „залог по телефона“

Какво трябва да направите, за да ви приемат залога по-телефона ?

За да се възползвате от услугата „Приемане на залог по телефона“, трябва срещата да не е започнала. Не се предлага за вече започнали срещи от секцията „На живо“. Трябва също така да имате открита сметка с баланс различен от 0. Ако все нямате още сметка в ефбет, можете да прочете, как да си направим регистрация в efbet.

 

 

1. Обадете се на 0700 20 788 – телефона на отдела за обслужване на клиенти на ефбет.
2. Имайте в предвид, следните неща :

  • Проведения разговор ще бъде записан и съхранен от EFbet.com
  • Ако възникне спор, по отношение на залога – спорт, сума на залога и друго, валиден за решаване на спора, ще е записаният разговор.

3. Ще трябва да потвърдите самоличността си – това е необходимо да бъде направено, преди да бъде приет вашият залог – може да Ви бъде изискано – номер на лична карта, ЕГН, код за сигурност и други.

Какво трябва да знаете?

Трябва да уточните следните, неща :

  • Вида на спорта – футбол, баскетбол, тенис или друг
  • Първенство/турнир
  • Среща – двубоят на който искате да заложите
  • Пазар за залог – дали искате заложите с азиатски хендикап, под/над брой голове, скоркаст или друго
  • Сума на залога – каква сума от сметката искате да заложите, на този залог.
  • Типа на залога – единичен, права колонка и т.н

Какво трябва да получите като обратна информация служителя на efbet ?

Задължително трябва да бъдете уведомени, преди да бъде приет вашият залог за моментната стойност на коефициентите за пазарите, на който искате да заложите. Трябва да получите известие на посоченият от Вас email по-време на регистрацията. Както и на основната страница, ефбет, може да откаже приемането на залог за някой потребители, както и бъдат въведени ограничения по-отношения на максималната сума, пазари и други.