Някои, от букмейкърските компании, коментират, че се налага да налагат ограничения, за да осигурят добри шансове за всички.

букмейкъра ми затвори сметката

Някой клиенти се оплакват, че сметките им затворени или лимитирани, след серия успешни залози (сн. Getty)

Да, печелиш от online хазарт, както не веднъж сме коментирали, не е лека задача. След, няколко месеца усилена работа, четене и намиране на правилния подход, вече сте печеливш играч. И изведнъж, в добрият случай бивате ограничен, лимитиран, а при някой непопулярни букмейкъри сметката Ви е директно затворена.

Все, повече оплаквания и  информация, можете да откриете в интернет пространството на тема „затвориха ми сметката“ или  „букмейкъра, ми ограничи залозите след серия печалби“.

В интерес на истината, трудно ще намерите официален коментар на тази тема, особено за българския пазар. Някой от най-популярните букмейкъри имат издаден лиценз във Великобритания, ще потърсим данни от английските медии.

Макар и не много, някой клиенти заявяват пред BBC,  че сметките им са затворени или залозите им са ограничени, след така жадуваната „голяма печалба“.

Официалния коментар, на online букмейкърските компании е, че това се налага на малък брой потребители, за да може да осигурят най-добрите коефициенти и условия за всички.

Разследването….

За съжаление, разследването на г-н Смит (Neil Smith), учител от Йоркшир, установява, че този брой далеч не толкова малък. В популярен букмейкър, за кратък срок за били затворени ( не ограничени!) над 475 сметки.

Споделя и официалната реакция на букмейкърите : „Те просто ще кажат: Съжаляваме, нашите мениджъри от раздел „Риск“, смятат, че моделът ви на залагане е неприемлив за нас“.

Според учител Смит, просто : „В този случай, тогава не трябва да рекламират продукт, който не е достъпен за всички“.

Във Великобритания, има кампания в която се призовават органите отговорни за регулациите в хазарта, да принудят букмейкърите, да приемат всички залози, до сумата която са поставили в общите условия  и също така да бъде ясно на всички играчи, че могат да бъдат наложени ограничения.

Един анонимен мениджър работещ в онлайн букмейкър споделя пред BBC: “Компанията, за която работя, насърчава персонала да ограничава или блокира успешните играчи“. Във Великобритания, много популярни са залаганията на конни надбягвания. Нарежданията са от типа „отървете се от този играч или дайте му някаква печалба и го блокирайте“.

Разбира, се официалното становище на повечето компании, че просто се опитват бъдат справедливи за така наречения  обикновен играч, като ограничават съвсем малък брой от тях, който класифицират, като „професионални“ комарджии.

Ще се радваме, да споделите и вашият опит с компаниите в който сте залагали. Има ли сте подобен проблем? Бъдете сигурно, нито един коментар или мнение, няма да бъде пропуснат.

За да избегнете, тази ситуация, написахме за Вас, стратегия за успешни играчи със 9-съвета, как да не случи това.

Sending
User Review
4.22 (9 votes)