Новини от bet365 – Ел Класико и нов HTML5 уеб  сайт

bet365 премина на HTML

bet365 обнови страницата. Премина изцяло на най-съвременния стандарт в Интернет html 5

Измина само ден от първото Ел Класико за сезона – Барселона посрещна Реал Мадрид на Камп Ноу.

Това спортно събитие винаги е очаквано с нетърпение и несъмнено води до повишена активност на залозите. Към момента двата тима заемат челните две места в Примера дивисион, но Барселона изостава, затова стремежът на отбора беше да победи и да скъси дистанцията до водещите Реал Мадрид на 3 точки. bet365 беше поставил отбора на Барселона като фаворит с коефициент за победа от 1.85 срещу 3.75 за Реал Мадрид. Повече от 80 опции за залози бяха налични за събитието, като „Bore Draw Money Back“, „Euro Soccer Bonus“ и “Each-Way First Goalscorers“ също бяха достъпни за Ел Класико.

Както всички срещи от Примера Дивисион bet365 ще предава мача на живо за всички държави с някои малки изключения.

bet365 премина изцяло на HTML5

Междувременно bet365 пусна нова версия на спортния си уеб сайт, базиран изцяло на HTML5, заменяйки досегашната Flash версия. Новият дизайн е подобен на този на мобилната версия и ще осигури по-добра достъпност за клиентите, които използват bet365 на различни устройства.

Една забележима промяна е добавянето на страницата „Мои залози“ на мястото на „Финанси“ в основната навигация в горната част на сайта. Тя става достъпна веднага, след като потребителят влезе в профила си. Страницата „Мои залози“ има същата функционалност като тази на виртуалния фиш (секцията за залози), но заема много по-голямо пространство на екрана, правейки по-лесно управлението на залозите и използването на функцията „Затваряне на залог“, особено при по-голям брой залози.

В секцията „На Живо“ на началната спортна страница събитията вече могат да бъдат групирани по категории, което допълнително улеснява навигацията в сайта особено когато има голям брой събития, като потребителите имат възможност да скриват и игнорират срещите, от които не се интересуват. Същата функционалност е налична и в списъците със спортни събития в лявата и дясната колона на страницата „На живо“, както и във фишовете за предстоящите срещи.

Навигацията за различните видове спорт „На Живо“ вече се осъществява чрез хоризонтален скролбар, позволявайки на потребителите да избират по-лесно определен спорт или тези, които са поставили в „Любими“. Играчите имат и възможността да филтрират събитията, като изберат да се показват всички или само тези, за които е налично пряко предаване. Програмата за събитията на живо е подредена по вид на спорта. Например, ако потребителят избере „Футбол“ от лентата със спортове ще бъдат показани всички срещи, които ще се предлагат на сайта през съответната седмица.

Прочетете нашето ревю за bet365 преди да си направите нова регистрация!