Затвори залог или Cash-Out – какво представлява

Все повече, букмейкъри предлагат на своите клиенти подобна възможност – да затворите единичния си залог или колонка, преди футболния мач или друго спортно събитие, на което сте заложили да е приключило. По-друг начин на всеки залог можете да получите възможност го направите печеливш по-рано или да си намалите загубите, ако виждате, че нещата не се развиват според вашите очаквания.

С оглед на по-горе написаното след използването на опцията „Затвори залог“, вече не се интересувате от крайния резултат – т.е вие сте затворили своя залог. Съществува и друга възможност, която се нарича частичен кеш аут или частично затваряне на залога който сте направили. Това означава с други думи, че определяте дадена сума, която искате да ви бъде налична за бъдещи залози, а останалата остава като залог – т.е вашият залог остава.

Затваряйки залог – вашата сума веднага ще бъде калкулирана към наличната Ви сметка в bet365 и залогът ви ще се смята уреден.

Автоматично затваряне на залог

От началото на календарната 2017 година, за радост на клиентите на bet365 беше добавена още една опция – автоматичен Cash-Out. Както сами можете да се досетите и от самото име, тази опция Ви дава възможност за затварянето на залог да стане напълно автономно – т.е без Ваша намеса. Единственото, което трябва да направите е да определите каква част от залога, искате да спечелите.

Избирате си примерно следващото „Ел класико“ залагате на Барселона, резултатът е 1-0 до 70 мин и търсите поне 70 % печалба от залога си , в този момент най-вероятно системата на bet365, ще ви затвори залога, тъй като ще са изпълнени първоначалните условия, който сте задали.

Предимствата на „ Затвори залог “

Сами се досещате с оглед на по-горе написаното, че основното предимство да използвате опцията Cash-Out е да намалите загубите си – никой не обича да губи, но са съжаление загубите са част от играта. Няма как да бъдат избегнати на 100%, но винаги е хубаво когато бъдат ограничени. За популярните спорни събития ( не само футболни) опцията „затвори залог“ винаги е налична.

Недостатъците на „ Затвори залог “

Разбира се наред с предимствата , съществуват и негативни такива. Ако сте нов клиент на bet365 и сте възползвали от бонуса за нова сметка, ако ползвате опцията „Cash-Out“ направения залог няма бъде включен към сумата за превъртане. Това важи, не само за бонуса за нови клиенти, а и за всички предоставени бонуси.
Друг съществен момент, че ако имате някава предварително изградена система и в нея разчитате „затвори залог” или частичен кеш-аут, трябва да знаете, че тези опции не са винаги налични в платформата на bet365.

Също, така можете от предпазливост или страх, да пропуснете по-голяма печалба.

Заключение

Нашето мнение, че винаги е добре когато потребителя има повече контрол, върху своите залози. В общите правила на bet365, е упоменато, че потребителя носи отговорност за своите залози.  С други думи  ако сте направили неволно грешка (натиснали сте грешен залог за гол-линия примерно над 2.5 гола, вместо), до преди въвеждането на „затвори залог” трудно бихте могли да си коригирате тази грешка. Ползването „Cash-Out” е налично и от мобилните версии както за телефон, така и за таблет. Задавате предварително какво очаквате от вашия залог и единственото, което остава е да се насладите на емоциите от срещата, който винаги можете да споделите с приятели и студена бира.

[button url=“https://5bet.eu/go/bet365/“ target=“_blank|_self“ style=“normal“]Опитай сега![/button]