Спечели 1000 лв с футболни прогнози 1

Игра с футболни прогнози от Палмсбет

Искате да спечелите 1000 лв с футболни прогнози?

Palmsbet, стартира нова футболна игра „SURVIVOR“ в която можете да спечелите 1000 лв, стига да имате достатъчно добри познания и както обикновено и доза късмет. Правилата на играта са прости, трябва да познаете 10 срещи, което е достатъчно сложна задача, но не и невъзможна.

Играта на Palms Bet

Какво трябва да направите за да участвате?

  1. Трябва да имате регистрация в Palsmbet. За съжаление, няма начин да участвате в играта, ако нямате акаунт в българския букмейкър.
  2. Направете залог в платформата. Няма никакво значение какъв ще бъде залога. Важното е да бъде печеливш.
  3. Познайте правилно 10 последователни залога.
  4. Това е печели 1000 лв .

Да разгледаме условията и правилата

Както казахме, трябва да имате регистрация в страницата palmsbet.com и да сте активен играч? Какво се разбира под активен играч? – Играч, който е направил поне един залог на коя да е секция с реални пари, през последните 30 дена. Ако сте нов играч, може да се включите от 4:00 на следващия ден след направен залог. С други думи ако си направите днес (27.05.2019) нова регистрация и направите залог, ще можете да участвате на 28.05.2019 след 04:00 сутринта.

Имате право да прогнозирате по едно спортно събитие на ден. Кое е то ли? Ще бъде избрано от Организатора.

За да получите голямата награда от 1000 лв, трябва да съберете 10 точки или с други думи да имате 10 последователни познати срещи.

Как се получават и взимат точки?

При познат изход, вие печелите една точка. Ако не познаете срещата, губите точките си. Тук е най-трудната част на играта и не случайно е озаглавена „SURVIVOR„. Ако сте познали 5 поредни срещи и не познаете 6-я двубоя, вашите точки се нулират. Това ще направи играта безкрайно драматична, защото може да сте с 5 познати а тези пред вас да са с 9, но една грешна стъпка и вашите конкуренти ще са зад Вас, а вие една стъпка по-близо до наградния фонд. Отделно от това не е задължително да правите прогнози всеки ден. След последната ви прогноза имате срок от пет дни да направите следваща.

Кога приключва и кога започва нова игра?

Играта приключва когато някой успее да събере 10 точки, той е крайния победител. Какво се случва след това ли? Ами, започва нов цикъл с нови 1000 лв награден фонд, като точките на всички участници се зануляват. Така, практически играта няма край .. Наградата ще получите като безплатен залог в palmsbet.com .

Ако ви харесват предизвикателствата можете да опитате още сега.

Ако тази игра е твърде сложна или безнадеждна за Вас, вземете 5 лв бонус от winbet за всеки отбелязан гол на Челси – Арсенал