Челси - Арсенал

Финалът на Лига Европа, между отборите на Челси – Арсенал

Бонус за всеки гол в Лига Европа от Winbet

След като вече Ви представихме бонус играта на Palmsbet, сега идва ред на още едно промо-предложение, но този път предоставено от друг български  букмейкър winbet.

Какво представлява бонус офертата?

Трябва да направите залог за краен изход (победа или гост) на финалния двубой от Лига Европа, между отборите на Челси и Арсенал и ще получите бонус от 5 лв за всеки отбелязан гол без да правите какъвто и да е следващ депозит. В букмейкъра Winbet това е възможно!

За да се класирате (участвате) за този бонус всичко което трябва да направите е за направите залог ( за редовно време) на Челси – Арсенал с минимална стойност от 20 лв или еквивалента в евро (10.30 евро) ако вашата сметка е евро. Трябва да отбележим, че тази промоция е с фиксиран срок, нейното начало е днес 27.05.2019, а края съвпада с деня на двубоя : 29.05.2019.

Какви са условията и правилата?

Офертата е валидна като за настоящи клиенти на УИНБЕТ, както и такива който ще си направят нова регистрация. Както вече споменахме трябва да направите залог за краен резултат в редовно време победа за Челси (1-ца) или победа за Арсенал (2-ка).

Важно е да отбележим, че за да се класирате за тази оферта, трябва да направите единичен залог на този двубой. Ако двубоя участва  в права колонка (фиш) с две или повече селекции няма да може да се възползвате от офертата. Затворени предварително залози с популярната функция Кешаут, няма да участват в промоцията.

Зачитат се само головете в редовното време.

Пример 1: Челси – Арсенал 3-1, головете в този случай са 4 и ще получите по-пет лв за всеки гол, т.е ще получите бонус без депозит на стойност 20 лв.

Пример 2: Челси – Арсенал 0:0, няма да получите бонус депозит.

За да получите бонуса, не трябва да имате други активни бонуси в секция Спорт, не трябва да депозирате пари за да го получите и трябва да бъде изигран/превъртян 6 пъти с коефициент минимум от 1.5 за една седмица.

Опитайте сега !