Прогноза за Нордерщед – Хамбургер II

Германия Регионална лига - Север

Регионална лига – Север

Нордерщед и Хамбургер II изпаднаха в сериозна криза като вече изминаха почти 10 кръга, а така и не са способни да регистрират две последователни силни изяви.

Това е нещо много негативно, което по-късно през сезона може да наклони везните и в посока изпадане. Към днешна дата Хамбургер II е закотвен в зоната на изпадащите, като трите последователни загуби доведоха точно до това.

Хамбургер II

Изоставането от спасителния бряг обаче все още е минимално и се изразява в едва два пункта, което значи, че с една победа във визитата на Нордерщед тимът ще има възможност още към края на кръга да се поздрави с този малък успех.

Изключителната пропускливост в отбраната продължава да е много сериозна спънка за тима по пътя му към оцеляването. Допуснатите 14 гола го поставят на едно от водещите места в крайно негативната класация за най-много инкасирани попадения, като с повече са едва няколко тима в лигата.

Колкото и странно да звучи, тази лига не е чак толкова ниско в немския футбол, като всъщност се равнява на четвърта дивизия (област север). Очертава се няколко тима да се борят за първото място, докато битката на дъното да е още по-интересна.

Нордерщед

Нордерщед за сега е извън нея, тъй като е с 9 пункта и е в средата на подреждането, но поражение от Хамбургер II в идния сблъсък ще изравни двата тима по точки, а в същото време голяма част от преките съперници на дъното все още не са изиграли двубоите си от кръга.

Неотдавна Нордерщед беше в серия от три последователни сблъсъка, в които головете буквално изобилстваха – като само за 270 игрови минути паднаха цели 14. Малко след това тимът изкопчи пункт от един от най-силните тимове в лигата и основен претендент за първото място – Любек при 1:1, за да спечели и срещу Хавелсе с 0:1.

Така вече в два поредни кръга головете в сблъсъците на Нордерщед са малко, но това няма да се задържи за дълго. По-рано през тази година Хамбургер II размаза същия съперник с 5:1, което беше и третият последователен случай с над 2.5 гола в съперничествата им.

Серията ще продължи като и тук линията от 2.5 гола ще бъде изпълнена. Прогнозата е подходяща за комбиниране с тази от Хавънт и Уотърълвил – Алдършот

 

първенство:Германия Регионална лига – Север
двубой:Нордерщед – Хамбургер II
прогноза: Над 2.5 гола
коефициент: @1,60 в bet365
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.601.601.60