Прогноза за Хавънт и Уотърълвил – Алдършот

England - National League

England – National League

Хавънт и Уотърълвил е в непосредствена близост до дъното на таблицата в английската национална лига и въпреки това продължава да е един много колоритен отбор. Много драма и много преходи направи този тим в рамките на последните няколко сезона и така и все още не е способен да си намери място в иначе голямата английска футболна йерархия.

Хавънт

За да внесем известна яснота върху преминаванията от една в друга дивизия накратко ще обобщим само последните няколко сезона в това отношение, които бяха крайно разнопосочни за тима. През 2015/16 той беше в националната лига (дивизия юг) като завърши на 20-о място и изпадна в Лигата Ищмиан (което е и седмото ниво на футбола в страната).

Последва много силен сезон и завършване на първа позиция, което доведе до промоция. Веднага след нея последва още една (отново след завършване на първо място) и така Хавънт и Уотърълвил се озова в 5-та дивизия на английския футбол – само на една крачка от професионалистите. Този тим направи истински фурор в турнира за купата на футболната асоциация преди около десетилетие, но от там насетне много рядко стига до направата на нещо забележително.

Подвизаващ се в аматьорския футбол, напълно логично, голяма част от настоящите му футболисти са на солидна футболна възраст, така че несъмнено няма изобилие от качества в редиците.

Алдършот

Несполуките и малкия точков актив в изминалите кръгове ще повлияят още по-негативно върху изявите му, но в домакинството на Алдършот шансът за победа и излизане от зоната на изпадащите не е малък. Още повече, че съперникът е непосредствен съсед в таблицата и също не действа никак убедително. Разликата между двата тима е всичко на всичко една точка в полза на гостите, които са реализирали два пъти по-малко попадения от идния си съперник.

Макар да е на дъното на таблицата, Хавънт и Уотърълвил продължава да прави истински зрелища в своите сблъсъци като в досегашните 8 от началото на сезона паднаха общо 28 попадения, което сумарно го прави втория тим, в чиито срещи падат най-много голове (в цялата лига).

Срещу Алдършот тази серия ще бъде продължена, като коефициентът за над 1.5 не е никак малък – 1.35 и е подходящ за комбинация с прогнозата за Нордерщед – Хамбургер II.

първенство:Англия – Национална Лига
двубой:Хавънт и Уотърълвил – Алдършот
прогноза: Над 1.5 гола
коефициент: @1,35 в efbet България
Статус: ?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.351.351.35