10 невероятни съвета при избора на онлайн букмейкър

избор на онлайн букмейкър

10 съвета, как да изберем най-добрия онлайн букмейкър за нас !

Едно от най-важните решения, които ще трябва да вземете в света на онлайн залагането няма нищо общо с определянето на победител или резултат от дадена игра.

Това ключово решение е избирането на онлайн букмейкър !

Съществуват дузина компании, предлагащи платформи за спортни залагания в интернет и много от тях изглежда, че предлагат една и съща услуга. Как тогава можете да прецените, коя е най-подходяща за Вас?

Ето и нашите топ съвети за залагане – 10 ключови фактора, които трябва да имате предвид:

 

На какво искате да залагате ?

1Всички букмейкъри позволяват основните типове залози – „straight”, „total“, „parlays“ и т.н., но не всички предлагат залози на четвъртини („quarter lines“) и полувреме („half time lines“) или тийзъри на събития.

Подобно на това, някои букмейкъри предлагат много по-добър подбор в секцията за залози на живо от други. Всички сайтове предлагат залози на NFL, NBA, MLB, NHL както и на непрофесионални спортове. Много, обаче, предлагат и ограничена селекция на по-малко разпространени събития като NASCAR, тенис, голф, UFC, футбол, електронни спортове, крикет, ръгби, залози на политически съревнования (избори), Оскари, DWTS и други.

Когато стане дума за „prop“ залози, разликата между букмейкърите става дори по-голяма. Причината е, че е много по-трудно да бъдат поставени адекватни за компаниите коефиценти и шансовете на клиентите за печалба от такива събития се увеличава. Малко са сайтове, които предлагат уникални „prop“ залози именно поради тази причина.

 Наличност на сайта

2Опитайте да влизате в сайта на компанията по различно време през деня, особено в пиковите часове, когато се правят най-много залози. Следете, колко бързо се зарежда сайта и проверете някои от линковете, за да се убедите, че няма технически затруднения.

 

 

Мобилно залагане

3Въпреки че всички обичаме интернета не можем винаги да бъдем пред компютрите си. Проверете, какви възможности за поставяне на залози предлага компанията. Алтернативите може да включват възможност за залагане от смартфон и таблет, както и залагане по телефона.

Мъдър съвет: бъдете бдителни и обърнете внимание на всички ограничения, касаещи тези алтернативи, ако има такива; често има определена минимална сума  и/или такси при поставянето на залог по телефона чрез оператор.

Прочетете отзиви за букмейкърите

4Какво казват хората за конкретния букмейкър? Както трябва да проучите един отбор преди да го подкрепите, така трябва да намерите и колкото може повече информация за своя букмейкър. Прочетете различни отзиви, а скоро очаквайте и нашата стаияКак да изберете своя първи онлайн букмейкър.

 

 

Бонусът за нови клиенти не е всичко

5Спомняте ли си поговорката: „Ако нещо е твърде хубаво, за да е истина, то…“? Не си създавайте профил при даден букмейкър само защото предлага най-големия бонус за нови клиенти („welcome bonus“).

Съществуват много съмнителни сайтове, предлагащи 100%, 200% и по-големи бонуси на новорегистрираните. Това най-често са малки, отчаяни оператори на ръба на фалита или по-лошо – опит за измама. Букмейкърите с добра репутация са наясно, че не могат да останат за дълго в бизнеса, ако просто раздават пари, а и не е необходимо.

Добре е да имате предвид и че колкото по-голям е бонусът при регистрация, толкова по-високи ще бъдат изискванията за превъртане на този бонус. Това е броят пъти, които сте задължени да рискувате своя депозит и бонус преди да Ви бъде позволено да изтеглите парите си. Всъщност по-голямата част от професионалните „комарджии“ никога не се възползват от този бонус именно поради тази причина. (За повече информация по темата можете да прочетете „Онлайн залози: какво представляват бонусите“)

Минималния депозит може да не е минимален

6Проверете, каква сума изисква фирмата от вас като начален депозит за създаване на акаунт. Някои букмейкъри позволяват откриването на профил с едва $20 докато други изискват $100 и повече. Внимавайте за високи минимални суми при залагане по телефона: някои компании изискват дори $100. Това може да не представлява пречка за някои играчи, но за други да е проблем.

 

Допълнителните опции за залагане са важни

7Когато избират букмейкър повечето хора вероятно основно мислят за спортни залози. Запомнете, има още много алтернативи за залагане, които не е задължително да се предлагат от всяка компания.

Те включват казино, покер стаи, залози на състезания, лотария и спортни състезания. Разбира се, качеството на всеки от тези продукти е различно при всеки доставчик. Помислете добре, какво точно търсите в това отношение, преди да се отдадете на каквото и да е.

 Обслужването на клиентите е от значение

8Няма нищо по-мъчително от това да стоите и да чакате 20 минути, за да получите помощ. Преди да си създадете акаунт се обадете, изпратете e-mail или пишете в чата на обслужващия отдел с произволен, съчинен от Вас въпрос, за да проверите, колко време ще бъде необходимо, за да получите отговор.

Това също е добър начин да изпитате качеството на обслужващия екип. Много от центровете по поддръжка и работа с клиенти са разположени на места, където българския език не официален, а дори и английският.

Изплащане на печалбите

9Всичко може да бъде перфектно, но ако букмейкърът не изплаща печалбите на играчите това е без значение. Проверете страницата за разплащане на сайта, за да получите повече информация относно опциите за изплащане на печалбите, които компанията предлага, както и таксите и времето необходимо за получаване на плащането. Най-често букмейкърите позволяват използването на „Western Union“, „Money Gram“, чек, по банков път, презареждащи се дебитни карти и bitcoin.

Лесното захранване на сметката е важно

1nulaАко планирате да използвате кредитната си карта за захранване на акаунта си трябва да обърнете особено внимание на тази точка. Много онлайн букмейкъри изпитват трудности с обработването на кредитните карти на клиентите си. Успеваемостта варира, но рядко е повече от 40%.

Също така повечето букмейкъри приемат VISA, но не и MasterCard или American Express. Когато решавате, къде ще играете, си оставете поне 3 възможни избора, така че ако кредитната Ви карта бъде отхвърлена от първия букмейкър да опитате при останалите.

Заключение

Само с един клик на мишката можете да направите залог от почти всяка точка на света, да играете „Блекджек“, дори покер, посредством онлайн букмейкърите. Избирането на оператора, който отговаря на нуждите и стила Ви на игра, обаче, е ключовият фактор, който би могъл да Ви даде преимущество и да подобри шансовете Ви за успех.

Търсите следващото място за спортни залози?

Ако търсите място за спортни залози посетете: онлайн букмекър – efbet, най-доброто, обективно и пълно ревю