Какви са начините за депозит и теглене в Melbet

депозит и теглене в Melbe

Какви начини има за депозиране и теглене в Melbet?

Уебсайтът за хазартни залагания на Melbet осигурява достъп до различни методи за депозит. Последните зависят най-вече от държавата, в която се намирате, така че няма да преглеждаме всички налични начини за депозиране, а ще обърнем внимание на тези, които са налични за българските потребители. Няма да губим време, а ще се прехвърлим към опциите за депозит.

Опции за депозит в Melbet

В интернет платформата на Melbet се срещат най-популярните опции за депозит, сред които са захранване на сметката с дебитна или кредитна карта, като минимума за депозиране е 1 лев. Транзакцията се извършва в реално време, така че парите ще бъдат прехвърлени веднага в сметката ви за игра.

Можете да използвате банкови карти VISA, VISA Electron и MasterCard.
Имате възможност да депозирате посредством следните виртуални портфейли: ePay.bg, Neteller, Perfect Money, PaySafeCard, Skrill, ecoPayz, Jenon Wallet и Interkassa. И тук минималната сума, която трябва да прехвърлите в акаунта си е 1.50 лева. Депозитът ще бъде отчетен незабавно в сметка ви.

На последното място, но не и по важност ще предоставим начини за захранване на сметка с така наречените криптовалути. Депозирайте спокойно чрез Bitcoin, Litecoin или Dogecoin. Минимална сума за депозит 1.50, които ще бъдат прехвърлени във виртуалната ви сметка на момента.

Опции за теглене в Melbet

С изключение на виртуалните портфейли Epay.bg и Paysafecard, всички останали начини за депозиране на пари, важат и за тегленето на печалби. Минималната сума за всеки един метод е 3 лева, като плащанията се извършват в разстояние на 15 минути. Единствено преводите на пари чрез дебитна или кредитна карта могат да се забавят от 1 до 7 работни дни, според банката.
Това, което можем да забележим с просто око е, че няма лимити за максимална сума на депозит или теглене на пари. На този етап това е информацията, която брандът предлага на клиентите си.

Мнение за опциите депозит и теглене

Има немалко опции за депозит и теглене от Melbet, така че не можем да бъдем критични към компанията относно този вид услуги. От вас се изисква да изберете най-подходящите методи, които ще ви позволят да захраните сметката си лесно, и да теглите печалбите си по-бързо. Ако се затруднявате с използването на методите, винаги може да потърсите съдействие от съпорта.