Партньорската програма на Efbet

efbet affiliate logo

Лого партньорска програма efbet

Специално за уебмастърите, които искат да монетизират (oт анг.  дума „monetization“ ) своите сайтове, блогове и/или форуми , популярният в България Efbet предлага партньорска програма, от която можете да се възползвате. Както вече споменахме в „10 начина да спечелим пари онлайн със спортни залагания„, това е един от сравнително безрисковите начини да печелите от хазартни игри, системно.

 

Партньорската страница на efbet

Защо определяме този начин като сравнително безрисков, а не напълно безрисков?

Присъединяването към всяка една партньорска програма (включително и тази на efbet) е свързано със известна инвестиция. Трябва да „разполагате “ с място където все пак да промотирате платформата на Ефбет, а това е свързано с инвестиции, който няма гаранции, че ще успеете да си върнете. Да при правилен подход, ще печелите, но както всяко ново начинание, носи известени риск.

Какво ще откриете в нашето мнение, ревю:

  1. Въведение
  2. Как да се регистрирам в партньорска система на Efbet?
  3. Най-важните неща от общите условия и правила.
  4. Каква комисионна мога да очаквам?
  5. Как да рекламирам Efbet, с помощта на Affiliate програмата им?
  6. Как да получа афилиейт кода (Affiliate code) ?
  7. Как се изплащат натрупаните печалби?
  8. Координати за връзка, ако имате проблеми.
  9. Нашият опит с партньорската платформата на букмейкъра.
  10. Финални думи

Въведение

Афилиейт платформата на букмейкъра е лесна за използване и няма да ви създава грижи. Освен това, компанията ви предоставя голямо количество рекламни материали за презентиране на спортните залози, игрите на казино и бонусите в букмейкърския уебсайт. В това ревю ще разкажем по-подробно за партньорската програма, нейните правила и условия, начините на плащане и така нататък.
Афилиейт програмите са предназначени за онлайн предприемачи и собственици на сайтове. С този тип програми вие печелите комисионни от продажбите и/или промотирането на дадени продукти и услуги. В случая Ефбет ви позволява да печелите от нетните загуби на привлечените от вас клиенти. Самото привличане става чрез линкове и банери, които се поставят във вашите сайтове. Ако някой потребител се регистрира през генериран от вас линк или рекламен банер, то той се счита за привлечен от вас, което значи, че ще спечелите пари от неговите загуби.
Партньорите могат да достигнат до 50% комисионни, което зависи от направените залози на техните клиенти. От вас се изисква да привличате таргетиран трафик към сайта си, за да има по-голяма вероятност някой да се регистрира в сайта на Efbet директно от вашите страници. А сега нека обърнем внимание на това какво представлява афилиейт програмата и как да я ползвате.

Ако не Ви се чете или искате да разберете по-бързо, как точно партньорската платформа на efbet, можете да изгледате видеото предоставено от тях:


[fusion_youtube id=“GC7I3aceaIs“ alignment=“center“ width=““ height=““ autoplay=“false“ api_params=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““][/fusion_youtube]

Как да се регистрирам в афилиейт платформата на Efbet?

Регистрацията в афилиейт платформата на Ефбет, се извършва за броени минути, така че не е необходимо да имате специални знания и умения, за да отворите акаунт. Разбира се, ние ще опишем подробно цялата процедура, за да можете да се ориентирате по-добре в системата.

1. На първо място напишете адреса affiliates.efbet.com в браузъра си;

affiliates.efbet.com

Ако сте ползвали линкът по-горе, би трябвало да бъдете директно пренасочен към българската версия на Affiliate програмата на Efbet, ако все пак по-една или друга причина сте попаднали на друг език, можете да го български или друг удобен за Вас, разбира се.

2. В отворената страница изберете опцията „присъедините се сега!”, която се намира горе в дясно на дисплея ви;
3. Пред вас ще се отвори регистрационен формуляр, който се попълва на три етапа;

Ето, как изглежда първия етап:

Етап 1 ефбет афлиейт

Попълване на формуляр за регистрация в партньорската програма на efbet

Всички лични/потребителски данни са случайно генерирани!

4. В първата графа „лични” е нужно да впишете детайли за вашия акаунт. Измислете подходящо потребителско име, парола, таен въпрос и отговор. В полето URL адрес въведете сайта, с който ще промотирате услугите на Efbet. Ако в момента само четете и не разполагате със собствен сайт – най-лесния вариант е да си направите регистрация в някоя популярна платформа за блогове – като https://www.blogger.com.

Желателно е да си закупите собствен домейн, както и да добавите малко съдържание в страницата си преди да кандидатствате. (така ще намалите шансът до минимум, кандидатурата Ви да бъде отхвърлена) . След като сте готови с попълването на всички полета и те са светнали в зелено, можете да преминете към следващата графа. Това става с жълтата стрелка в долната част на регистрационния формуляр, която в първия момент не се забелязва много;

5. В раздела „payments” впишете данни за връзка с вас. Изисква се да оставите телефонен номер, адрес на местонахождение, пощенски код и т.н. Попълнете точно данните си, за да можете да получавате комисионни от компанията;
6. В третата последна графа „допълнителни” отбележете, че познавате условията и правилата на партньорската програма и завършете вашата регистрация. Нашият съвет е да ги прочете внимателно, не са толкова дълги, пред избора за механично-автоматично приемане.;

Информация за правилата и условията на Efbet Affiliates

За да станете пълноправен партньор на Efbet, е необходимо да се запознаете и съгласите с правилата и условията, които важат към афилиейт програмата на букмейкъра. За някои те могат да се укажат трудни и неразбираеми, но ако не ги спазите, то няма как да печелите комисионни. В следващите няколко реда публикуваме най-важните правила към програмата:

 •  Всеки партньор на Ефбет се задължава да бъде активен и да привлича редовно клиенти посредством предложените и одобрени от компанията рекламни материали;
 •  Спам техниките за привличане на клиенти са забранени. С други думи бъдете умерени при публикуването на линкове във фейсбук групи и/или страници и се съобразете с правилото да не прекалявате с линковете и банерите във ваши сайтове, блогове и т.н.
 • За да получите изплащане на комисионните, се задължавате да привличате най-малко двама нови клиенти всеки месец. Също така е нужно да имате поне пет активни потребители (такива, които са заложили) за месеца, за да изтеглите комисионните;
 •  Минималното изискване за натрупана сума, която можете да изтеглите е 100 евро или еквивалента им в друга валутна единица;
 •  Ако нарушите правилата на партньорската програма има реален риск вашият акаунт да бъде закрит от компанията;
  Пълните правила и условия към Efbet Affiliates ще откриете в сайта програмата. Там ще имате възможност да прочетете повече за вашите партньорски задължения, както и за правата ви.

Каква комисионна предлагат Efbet?

Това може би е най-задаваният въпрос от всички партньори на букмейкъра. Комисионната се изчислява на база нетните печалби, с които компанията се е сдобила посредством привлечените от вас потребители. В началото от Ефбет предлагат 30% комисионна за клиенти, които са загубили средства в размер от 0 до 10 000 евро. Комисионната обаче варира и може да бъде значително по-голяма. За разлика от други букмейкъри, който предоставят фиксирана комисионна, Efbet  предлагат променлива комисионна. С увеличаване на оборотите, Вие ще получавате по-голям процент. Ето и как се изчисляват процентите и евентуалните ви печалби:

 • От 0 до 10 000€– 30% комисионна;
 • От 10 000 до 20 000€ – 35% комисионна;
 • От 20 000 до 30 000€ – 40% комисионна;
 • От 30 000 до 40 000€ – 45% комисионна;
 • От 40 000 до 50 000€ – 50% комисионна;

Ако привличате постоянно клиенти, които да играят в букмейкърския сайт на Ефбет, то процента на вашата комисионна ще расте. Идеята е да привличате все повече потребителите, така че да имате достатъчно добър баланс между „хронично“ губещи и печелещи. Разбира се, това няма как да го контролирате, но в общия случай по-статистически данни, около 80-85% губят своите залози, за сметка на тези който печелят. Набирането на повече клиенти Ви осигурява, по-високи обороти и по-добри шансове за печалба. Както става ясно от горе посочения пример, за да достигнете до най-високата комисионна 50%, е нужно клиентите дошли чрез вашия сайт да са загубили суми от 40 000 до 50 000 евро, което както сами разбирате няма как да стане с един, 10 или 30 клиента. Ако възникват въпроси или не-разбирате нещо от по-горе написаното,  можете да се обърнете към афилиейт съпорта.

Какво представлява афилиейт кода на Efbet?

Ефбет дава на партньорите си специален код, с който могат да канят клиенти. Този афилиейт код се вписва при регистрацията на потребителя в съответното поле. По този начин не е нужно да карате вашите клиенти да кликат на банери или линкове, за да се регистрират. Така например, можете да дадете този код на приятели и близки. Кодът дава и възможност за получаването на конкретни бонуси, така че това е още едно добро хрумване на компанията.

Тук е важно да отбележим, че партньорски код е приложим само за ново регистрирани потребители в букмейкърския сайт. Ако сте се регистрирали веднъж, то не можете да извършите регистрацията отново, за да използвате предложения от компанията код.

Афилиейт кодът може да бъде посочен и на страниците на вашите сайтове. От вас се изисква да обясните, че с него клиентът ще може да се възползва от офертите на букмейкъра. Кодът се вкарва в графата „промоционален код”, която се намира в регистрационната форма на сайта affiliates.efbet.com. Това е всичко най-важно за афилиейт кода на онлайн платформата на Ефбет.

Какво можем да споделим за affiliate сайта на Efbet?

Affiliate сайта на Ефбет използва готова система на софтуерната фирма Income Access, която разработва продукти и за други букмейкърски сайтове. Платформата е лесна за използване и едва ли ще има нещо, което да не разберете. На ваше разположение са детайлни статистики относно клиентските кликове, импресии, залози, регистрации, депозити и така нататък.

Освен това, партньорите получават достъп до различен вид реклами, които да интегрират в сайтовете си. Най-често се използват банери, но можете да изберете промотиране чрез линкове, които да слагате в съдържанието на уебсайта, блога или форума си. Системата позволява да променяте данните на акаунта си, методите за плащане и други подробности.

Методи за рекламиране на Ефбет чрез афилиейт програмата

За да промотирате услугите на Ефбет, е нужно да изберете един от многото предложени от компанията банери. Последните са направени много професионално и определено хващат окото на клиентите. В тях се съдържа информация за спортни залози, казино, промоции и така нататък. Ако искате обаче винаги можете да използвате линка на конкретен банер, който да вградите във вашите статии. По този начин ще подобрите рекламната си стратегия.

Най-хубавото е, че банер рекламите, идват до вас в удобни размери, така че да ги поставите в хедъра, футъра или страничната лента на сайта ви. Те ще стоят по прекрасен начин и няма да нарушат дизайна ви. Всеки един банер съдържа специален идентификатор, който се полага само на вас. Този ИД код не може да бъде използван от други партньори в системата на Ефбет.

От вас се изисква да разположите рекламите по най-добрия начин. Не бива да ангажирате и задължавате потребителите да кликат на банерите, тъй като това може да ви донесе проблеми. Нека всичко се случва по натурален начин, без да се натрапвате с непозволени методики.
Тук не бива да се забравя, че партньорите са задължени да работят само с рекламни материали дадени от букмейкъра. Ваши банери, графики, анимации и манипулативни линкове могат да доведат до закриване на афилиейт акаунта ви и дори до съдебни претенции от оператора.

Как се изплащат комисионните от Efbet?

Комисионните от Ефбет се изплащат по три удобни за клиента начини. Вие решавате кой от тях да изберете, а ако има някакъв проблем с плащанията, трябва да се обадите на персоналния ви афилиейт мениджър, който ще ви даде съответната информация относно случая. А сега вижте какви методи за изплащане на средства е предвидил букмейкъра в полза на партньорите:

 • EasyPay – партньорите могат да изтеглят парите си от каса на небанковата институция;
 • Банкова сметка – това е сравнително бавен, но надежден начин за превод на сумите;
 • В игралния акаунт – можете да поискате прехвърляне на комисионната в игралния ви акаунт в сайта на Ефбет, за нас това е предпочитан начин. Важно е да отбележим, че преди да извършите теглите трябва да сте валидирали сметката си в http://efbet.com ;

Мнение за Affiliate Support на Efbet

Поддръжката на партньорската програма работи много добре и ние самите сме се убеждавали в това нееднократно. На вашите въпроси отговаря мениджър, който е запознат с всичко около партньорската програма. В случай, че имате проблеми с плащания, обработка на данни, поставяне на реклами, липса на кликове и така нататък, просто се свържете със съпорта.
Основният начин за комуникация с афилиейт мениджъра е чрез обаждане по телефона. Имате обаче опцията да се свържете с поддържащия персонал и посредством електронна поща. По-долу в ревюто сме дали координати за връзка с поддръжката, така че запишете тези данни.

Координати за връзка с affiliate поддръжката

Афилиейт мениджъра на Ефбет работи от понеделник до петък. Всеки, който има въпроси към него може да му ги зададе, след като се обади на телефонен номер 0894 541945. Събота и неделя са почивни дни, което значи, че няма да можете да се свържете с мениджъра. В такъв случай пишете на имейл affiliate@efbet.com и изчакайте отговора на поддръжката на сайта.
Тези координати са свързани само за въпроси относно афилиейт платформата на Ефбет, тъй че не бива да ги използвате, ако имате питания свързани с букмейкърския сайт. Афилиейт мениджъра ще ви информира само и единствено с нещата около партньорската програма.

*Бележка
Преди да започнете да рекламирате Efbet посредством афилиейт програмата, е нужно да се запознаете с нейните правила. От компанията молят партньорите да не задават въпроси, които могат да намерят написани в сайта към програмата. Там се обяснени много неща, така че просто спестете време на поддръжката, която може да се използва за много по-важни неща.

Заключителни думи за Efbet Affiliates

В това ревю дадохме подробна информация относно методите за рекламиране на Efbet посредством афилиейт програмата им. Посочихме методите, чрез които можете да привлечете клиенти и да печелите от техните нетни загуби. Обърнахме внимание и на поддръжката на сайта. Ето защо можем да си позволим да обобщим материала и да дадем съответната оценка.

Личното ни мнение за Efbet афилиейт платформата е, че тя работи много добре, без да създава главоболия на ползвателите. Огромният избор от рекламни инструменти спомага за по-доброто представяне на услугите на букмейкъра. Самите реклами се вграждат много лесно в сайтовете и не изискват някаква специална подготовка. Е естествено трябва да имате минимални знания.

Системата направена от Income Access е гъвкава и грешките са сведени до минимум. Кликовете и импресиите се отчитат със светкавична точност, както и всички действия на потребителите. Партньорите се уведомени за всички нови регистрации, направени депозити и залагания. По този начин винаги знаят как се представят новорегистрираните клиенти в хазартния уебсайт.

Ние даваме най-високата оценка на за партньорската програма ( affiliate program) на популярния български букмейкър  Efbet Affiliates и се надяваме, че ще се съгласите с нашето мнение. От този момент нататък можете да започнете рекламната си кампания изграждайки прецизна стратегия за привличане на нови потребители. Ние ви пожелаваме много успехи.

Започни, да печелиш сега !