онлайн пари от спортни залагания

10 начина да печелим пари от спортни залози

Как да печелим пари от залозите онлайн

Когато става въпрос за печелене на пари онлайн със спортни залагания, съществуват хиляди възможности. Всеки може да има свой собствен възглед да печели от това.

Тук, решихме за Вас да съберем десет начина, с който можете да правите пари със спортни залагания. Разбира се, възможностите затова, не се ограничава само, до тези десет начина.

Ще започнем с най-популярните и респективно ще продължим с по-малко популярните начини за правене на пари онлайн със спортни залагания.

1.Пари от спортни залози

Най-популярния и очевиден метод. Просто залагате на някой спорт и вие можете да направите пари. Вие взимате решение на кой спорт ще залагате, крайния изход и след резултата ще видите, дали сте спечелили или не. Това е всичко – толкова е лесно.

предимства: за печеленето на пари онлайн със спортни залагания, това е най-лесния начин да започнете. Достатъчно е да депозирате парите си в някой букмекърски сайт като в този на bet365. Вече можете да направите залог, когато се чувствате готови – т.е ти си шефът, ти определяш кога и как ще залагаш.

недостатъци: да правите пари от онлайн залагания със собсветвени залози (т.е вие да избирате на какво да заложите) е трудна работа, особенно в по-дългосрочен план. Трябва найстина, да положите усилия, да работите върху залозите, защото обикновено букмейкърите знаят повече за мача от теб. 95 % от играчите, попадащи в тази група в крайна губят пари, вместо да печелят.

Добри букмейкъри за България:

 • Bet365 – една от водещите онлайн хазартни компании в световен мащаб
 • Betfair – компания предлагаща едновременно, услугите на традиционен брокер и борса за спортни залози.
 • Efbet – първия букмейкър с лиценз за онлайн залози в България.

2.Залагания с помощта на tipster

Доста подобно на обичайните спортни залагания, но сега вие не правите никакавъ избор –  на кой спорт и какъв залог да направите, това се прави от друг човек наречен типстър (т.е човек, който прави прогноза, селекция за дадено състезание)

предимства: Да, с помощта на типстър можете да печелите пари от онлайн залагания. Не е нужно вие да правите селекция за дадено спортно събитие, т.е типстъра вече го направил това за Вас. Също така е желателно типстъра, да е по-опитен от теб.

недостатъци:Да намерите безплатен и добър типстър, не е никак лесна задача. Обикновено безплатните, не са това което се представят –  не разполагат с необходимия опит, залагат на фаворита. Възможно е може да имат добри серии, но при първите  3-4 загубени срещи изчезват.

Има много добри сайтове, където не само можете да откриете безплатни типстъри, а и техните статически данни, за разлика от facebook  и twitter, където трябва да признаем – типстърите имат склонност да изтриват губещите си залози.

Примери:
Blogabet.com – най-голямата социална мрежа за спортни залози, предлагаща както платени така и безплатни типстърски услуги
TipsterTube.com – платформа за безплатни и платени типстъри

3.Matched Betting

За съжаление, тук не сме в състояние да прецим до колкото е подходящ термина „Посрещнати залози“  на български език, затова и в заглавието е оставен английския такъв.

Ще се опитаме да разясним какво представлява „Matched Betting“, като ползваме описанието дадено от wiki  – това е техника за без рисково залагане от отделни лица, който се възползват от безплатните залози и/или бонус офертите, който отделните букмейкъри предлагат.

Основната концепция е да се залага безрисково, в два или повече букмейкъра – т.е търсят се спортни събития, с различни коефициенти като математически да носят печалба, независимо от крайния изход на двубоя.

предимства: Предимствата на тази техника са, че преди всичко рискът е сведен до санитарен минимум, като по-този начин не се налага да се справяте със стресовите ситуации, при губещи залози или нещастен развой на срещата в последния момент.

недостатъци:За по-добри печалби, ще ти трябват повече бонуси и ако не разполагаш с наличните такива, става доста трудно да се постигне добър марж. Същото така, букмейкърите нямат склоност да дават всичките си бонуси  на печелившите си играчи.

Примери:

OddsMonkey.com – безплатен калкулатор за „посрещнати залози“
MatchedBettingBlog.com – безплатни прогнози подходящи за „посрещнати залози“

4.Арбитражните залози (Arb Betting)

Тук също става въпрос за техника при залаганията, подобно на горната в която се търси сигурна, безрискова печалба от онлайн залагания. Идеята тук е да се използва движението на коефициентите предлагани от букмейкъра. В отделна статия, ще направим се опитаме да направим  анализ как точно работи един букмейкър, но накратко казано – ако паричните потоци не следват техните очаквания, те се стремят да ги коригират имено с промяна на коефициентите. Ако с тази техника можете да повече от 1% ROI от единичен залог, то това е много добър марж за арбитражен залог.

предимстваСъщите предимства както при „посрещнати залози “. Безрискова, без губещи линии, с достъчно свободен софтуер, който да ти помогне.

недостатъци: Въпреки, че почти винаги можете да намерите „сигурни залози“  и не трябва да разчитате на различните бонуси, основния проблем, както можете да се досетите – букмейкърите не обичат тази практика и съществува възможност акаунта ти да бъде лимитиран, ограничен или затворен. Макар и неофициално, долкото ние известно единствения букмейкър който приема тази стратегия е pinnacle.

Примери:

BetBrain.com – Списък сигурни залози
OddsPortal.com – Топ 10 на сигурните залози

5.Стани партньор

Много безплатни типстъри използват този модел, за да генерират приходи от онлайн залагания. Основната концепция е да станете партньор (Affiliate) на някой букмейкър и да промотирате услугите който предлага – да се регистрират, да направят безплатен залог,  друг бонус който предлага или просто да ви платят спрямо броя на показванията на дадена реклама.

предимства: Основното предимство, е че можете да печелите пари от онлайн залози, без да залагате с ваши средства. Звучи, лесно и приемливо… но нека преминем към недостатъците.

недостатъци: Имаш нужда от публика – потребители, който да се регистрират, чрез твоите линкове или банери. Това може да отнеме много време и освен това в ако през твоите линкове привлечеш успешни играчи, трудно ще генерираш приходи. Друг проблем е, че повече букмейкъри нямат да ти одобрят молбата за партньор, ако не разполагаш  с приличен уебсайт.

Примери:
http://affiliates.betfair.com/
https://affiliates.efbet.com/
https://winbetaffiliates.bg/

6.Платени спортни прогнози:

Това може би е най-популярният начин да печелите пари със спортни залагания, без залагате. Можете да давате съвети на залагащите или всякаква друга информация която прецените, че може те бъде от полза. За започването на подобен род услуга е добре да имате опит, да сте наясно с различните видове залози, защото в противен случай трудно ще убедите хората да платят за подобен род услуга.

предимства: Можете да получите допълнителни доходи от спортни залози, Ти определяш кога, колко и какви прогнози да публикуваш. Не е необходимо да създаваш собствен сайт – можеш да ползваш една от хилядите платформи за създаването на блог, а дори има и специализирани пазари, където можеш да даваш прогнозите си;

недостатъци: Трябва да имате наистина добри резултати, всяка една относителна лоша серия може да доведе до отлив на клиенти. Търсенето на добри залози, също отнема време и ако трябва да бъдем честни – българският пазар е твърде малък и сложен. Затова , ако изберете този вариант насочете се освен към родния пазар и примерно към англоезичния такъв.

Примери: като същите като в предложение номер две, за пари онлайн от спортни залози

7.Спортен фонд

Стигнахме и до последните три по-непопулярни начини за печелене на пари от онлайн спортни залози. Какво представлява спортния фонд? Идеята и моделът е прост. Търсите инвеститори, за да правите залози с техните средства,  като за в замяна ще получиш процент от приходите. За съжаление има правни въпроси, който съвсем не са изяснени.

предимства: Не рискувате собствени пари и при наличие на инвеститори можете да стигнете своята финансова независимост твърде бързо. Особено ако покажете добри резултати. Няма инвеститор който да не зарадва на 25 % възвръщаемост само за един месец. Нещо което, нашата услуга е постигала – затова и нашето мото е „инвестирай, а не залагай

недостатъци: За тази идея, ще имате нужда от инвеститори, който в началото няма да откриете лесно. Трябва да покажете и докажете, че можете да се грижите са парите на хората и не само това, а дори да печелите от това ! Друг съществен момент, са правните въпроси, за пример можем да посочим България, където подобен род дейност, никъде не регламентирана. Колкото и невероятно да звучи, можете да имате проблем с ликвидността, не всеки букмейкър ще приеме сумата, която искате да заложите.

Примери:

bettorInvestments.com – Първия инвестиционен фонд за спортни залози

8.Разработване на софтуер

Щом говорим за спортни залагания онлайн, очевидно и софтуера участва. Идеята тук, също не е сложна. Можете да помислите за софтуер, който помага на хората да правят по-лесно залози, да търси най-добри коефициенти за линия Гол-Гол, за h2h статистики и т.н. Основната идея е да предложите, качествен продукт, от който залагащите имат нужда.

предимства: Както можете да се досетите, веднъж разработили софтуера, може да взимате процент за всеки залог направен през сайта (скриптове приложение), да помогнете на играчите да са по-добре информирания и респективно да печелят повече.

недостатъци: Разработването за софтуер, когато няма да го правите вие, е скъпо начинание. Освен това отнема и не малко време, докато го завършите и успеете да убедите хората, че е наистина полезен и по-добър от останалите продукти на пазара.

Примери:

Bettin.gs– Проследяваща услуга на направените залози, за по-добри резултати

9.Напиши книга за спортни залагания

Друг начин за правене на пари онлайн със спортни залагания е да напишете книга. Сама по-себе си идеята е подобна на тази с разработването на  софтуер, а защо не да се допълват взаимно. Можете да имате книга както в електронен вариант, така и на традиционен хартиен носител

Предимствата да сте автор на издание на тема „спортни залагания“ сами по-себе си, не се различават по-нищо,  като за всяка една друга книга. Веднъж издадена, остава само да  я продавате и да печелите от това.

Недостатък за написването на книга за залаганията,  всъщност е, че някой трябва да напише тази книга ;). Трябва да намерите добри теми за който да пишете, а това обикновено е свързано и с някакъв опит. Също, трябва да се отбележи, че това може да отнеме време, всъщност доста време.

Примери:

Amazon.com – Над 3000 книги с тематика „sports betting“

Onlinebetting.com – Топ 3 на книгите, който трябва да прочетете за стратегиите при спорните залагания

10.Стани букмейкър

Последния начин, с който можете да печелите доста пари със спортни залагания   в нашата статия “ 10 начина да спечелим пари онлайн със спортни залагания” е да се превърнете в букмейкър. Можете да създадете свой собствен уеб-сайт или просто да ползвате вече съществуващи услуги, като просто предоставяте услуги под тяхната марка.

предимства: Ясно, е че букмейкъра има различни стратегии за правена на пари, но основната е да печели от всеки един залог, направен през сайта му.  За всяка една среща, като анализирате математически коефициентите, ще установите, че за всеки един залог букмейкъра е заложи предварително печалба – марж. Това е възможно най-добрия начин за правене на пари онлайн от спортни залагания.

недостатъци: За да направите добри пари, трябва да създадете свой собствен бранд. Това отнема, куп пари, няма да е пресилено ако кажем, че за ситуацията в България, тази идея изглежда мираж… Мираж, но все пак успяват. Друг съществен момент за регулациите, дори да сте изпълнили всички технически и финансови изисквания, лицензът ви може да се забави доста – справка България.

Примери:

BetRadar.com – Доставчик на всички услуги необходими за един букмейкър

Заключение:

Това бяха 10-те начина да спечелим пари онлайн със спортни залагания. Разбира се с това не се изчерпват всички възможности, но се надяваме сме отбелязали най-важните и достъпни начини. Ако мислите, че сме пропуснали нещо, винаги можете да добави коментар, както в предвидената секция на уеб-страница ни, така и в facebook профила ни.

Това, което можем да ви посъветваме е да се комбинират няколко от описаните начини, така че да постигнете поставените цели. Преди да направим, тази страница, ние също сме следвали други подобни, успявали сме да печелим пари, разбира се търпели  сме и загуби, не рядко.

В спорните залагания, няма правилен или грешен начин – има просто различни пътища за постигане на целта. Някой успяват, да намерят подходящия типстър от първия , други са толкова добри, че нямат нужда от платени услуги.

В следващите няколко реда искаме да ви благодарим, за вашето внимание. Тази статия е относителна дълга, приблизително около 2000 думи ! Ако имате някакви, въпроси, оставете коментар, ще ви отговорим, възможно най-бързо.

 

Съдържание: „10 начина да спечелим пари онлайн със спортни залагания

 1. Спортни залагания
 2. Залагания с помощта на tipster
 3. Matched Betting
 4. Арбитражните залози
 5. Стани партньор
 6. Платени спортни прогнози:
 7. Спортен фонд
 8. Разработване на софтуер
 9. Напиши книга за спортни залагания
 10. Стани букмейкър