Прогноза за Жирона – Уеска

Прогноза за Жирона - Уеска

Обоснована прогноза за Жирона – Уеска

Тимът на Жирона, който доскоро беше и в средата на подреждането, изпадна в някаква необяснима криза и вече е само на точка от зоната на изпадащите. Той е най-бързо регресиращият след като през последните два сезона беше в ролята от другата крайност.

Жирона

Не се вижда как през този сезон Жирона ще може да стигне и до нещо по-добро от оцеляването, което само по себе си също не е гарантирано. Още повече след трите последователни поражения от Бетис, Барселона и Ейбар, възпитаниците на Сакристиан, продължават да дълбаят дъното. Нямаше как те да си пожелаят по-добра възможност от предстоящата, така че спечелването на трите точки е без никаква алтернатива.

Равенството ще е равносилно на провал за тях, тъй като изпитват безкрайна нужда от това най-накрая да запишат три точки на сметката си. С футболисти като Стуани, Гарсия и Порту е наистина изненадващо, че Жирона спря да бележи гол след гол и да губи толкова често в рамките на последните седмици. Уеска успя да се съвземе от нокдауна, в който беше изпаднал, и със спечелването на 4 точки в последните два кръга вече има някаква, макар и минимална възможност да стигне до оцеляването.

Необходимо за това е наваксването на 9 точки, а при победа срещу Жирона, гостите ще се върнат с пълна сила в голямата игра. Това загатва, че и за тях равенството тук няма да свърши някаква съществена работа. Още повече, че точно те са отборът с най-пропускливата отбрана в лигата, а срещу силното нападение на Жирона не се вижда по какъв начин ще запазят вратата си без допуснат гол.

Уеска

Тръгването с нагласа да се надиграват точно срещу съперник като следващия е направо безумно, но въпреки това точно такова нещо ще се случи. Въпреки че разликата между нападенията на Жирона и Уеска възлиза на едва два гола в полза на домакините, в този мач те ще демонстрират нагледно, че превъзхождат страшно много опонента си в това отношение. Жирона ще сложи край на кризата и ще погледне много сериозно към завръщането си в средата на таблицата.

първенство:Испания – Купа на Краля
двубой:Жирона – Уеска
прогнози: Жирона
коефициенти: 2.05 с нова регистрация в efbet
Статус:Загуба

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.052.002.00