Прогноза за Зета – МОЛ Види

Много необичаен сблъсък и най-вече изменението на коефициентите в него. Той е един от тези в ранната фаза на квалификациите на „Лига Европа“, а изменението на ставките за различните варианти придоби безкрайно рядко срещан характер. Още при откриването на коефициентите тези за домакинска победа – за Зета бяха около 4.00, а непосредствено преди началото на мача вече се оценяват с над 20.00 (като в определени букмейкърски къщи достигат и 25.00).

Зета

Тимът на Зета със сигурност не е в най-доброто си състояние, но това изменение на коефициентите е повече от изненадващо и то при положение, че насреща си има съперник, който в никакъв случай не е сред най-силните в света. Момчетата на Роганович (както е името на треньора на домакините) ще излязат пределно амбицирани, за да оборят всички и да демонстрират най-добрия си футбол.

Той залага изцяло на черногорски футболисти като единственият чужденец в редиците му е ганаецът Ямоа. Интернационален и много по-класен е съставът на МОЛ Види, в който присъстват футболисти от най-различни нации. Основната част от тях обаче са унгарци. Не бива да се пропуска да се отбележи, че в редиците на този състав се подвизава и българският национал Георги Миланов, който ще започне от първия съдийски сигнал по лявото крило във формацията 4-3-3 на треньора Марко Николич. Точно този наставник със сигурност е един от най-младите, които водят отбори в тази фаза на надпреварата, като все още е едва 39-годишен.

МОЛ Види

През последните години тимът на МОЛ Види направи страшно много, за да се разиве в правилната посока. Точно преди година той се справи и с родния Лудогорец в евро-турнирите. Настоящият състав на унгарците е огледален с онзи, който видяхме в съперничествата с „орлите“, а той определено още тогава не блестеше с особена класа в нападението си. Това изменение на коефициентите доведе и до сериозно повишаване на ставките за под 3.5 гола като в този миг те се дават с 1.90, а това е много добра опция за подобно съперничество.

 

прогноза: под 3.5 гола @ 1.90 – Загуба