Раздел със залози на живо в Palmsbet

В наши дни почти няма букмейкърски сайт, който да не предлага залози на живо. Това е причината тази опция да съществува и в платформата на Palmsbet, за която ще пишем в следващите редове. Залозите на живо се отличават с това, че можете да залагате, след като спортната среща е стартирала. Това носи силна емоция и възможност за повече печалби.

Какво представлява разделът “На Живо” в Palmsbet

В началното меню ще видите връзка към раздела “На живо”. Кликнете върху нея, за да се отворят всички спортни срещи, които се предлагат в реално време. Отново в дясното меню ще избирате между различни спортове, така че не се ангажирате да залагате само на футбол или баскетбол. Селектирайки дадено събитие ще го следите онлайн с пълни подробности.

На екрана ви се показва графика към всеки мач, която отразява изминалото време, наказателните картони и точния резултат. По-надолу пък са предоставени опциите залог, познати още като пазари. С други думи можете да заложите не само за 1, 2, X, но и за хендикап, двоен шанс, край на полувреме и още много интересни варианти за вас.

Разликата между залозите на живо и предстоящите мачове е, че при първите ви се дава шанс да извършите залог по време на срещата. В другия случай няма как да залагате, ако избрания мач е стартирал. Точно в това се крие голямата тръпка на спортните залагания на живо.

Какви спортове има в раздела с живи залози

Palmsbet предоставя пълна гама от спортни залози на живо, включително футбол, волейбол, тенис, баскетбол и така нататък. Пълният списък с възможности ще намерите в сайта. Ясно е, че тук не можете да откриете състезания от сорта на надбягвания с коне или хрътки, но пък популярните спортове в България ги има. Разгледайте и изберете подходящата дисциплина.

Общо взето можем да кажем, че всеки играч, ще се забавлява със залаганията на живо в сайта, а дали този раздел ще се обогати с още събития, ще очакваме да видим в бъдеще време. Надяваме се, че информацията, която публикувахме е била полезна за вас и ви желаем успехи в прогнозирането на спортните надпревари в реално време.