Видове залози на живо в Efbet

live zalozi e efbet

Залози „на живо“ в българския ефбет

Залаганията на живо в Efbet позволяват на потребителя да се включи в играта, след като състезанието вече е стартирало. С други думи, можете да заложите на избрания от вас отбор, след като мача е започнал. Всеки голям букмейкър предлага в сайтовете си залози на живо и Efbet не прави изключение от тези добри практики. Нека все пак дадем повече обяснения за тази опция.

Какво е залог на живо в Efbet?

Ако вече сте влезли в сайта efbet.com, то със сигурност ще видите раздел “На живо“, който се намира на главната страница. Избирайки го пред вас ще се появят всички спортове, които позволяват да се залага в реално време. Живите залагания са идеален начин да печелите повече, понеже се предполага, че ще направите по-точни залози, след като събитието вече е започнало.

При залозите на живо коефициентите в Ефбет се променят с напредъка на времето, така че трябва да следите техните стойности. Ако имате правилна стратегия за игра, то може да спечелите много, но също така е възможно да изгубите значителна сума пари, ако няма идея как да подходите.

Какви биват видовете залози на живо в Ефбет?

Букмейкърът е дал възможност да залагате на множество спортове на живо. Ето защо ще ви посочим всички събития, които важат за дадения раздел, тъй че да си направите сметка кой вид спорт да изберете. За щастие по-долу присъстват всички най-известни спортни състезания.

  • Футбол
  • Хокей
  • Тенис
  • Волейбол
  • Баскетбол
  • Електронни спортове
  • … и още много…

Пълният списък със спортове на живо ще откриете, след като посетите специализирания раздел „На живо“ в уебсайта на букмейкъра. Там ще откриете и различните пазари (опции за залагане), с чиято помощ можете да повишите коефициента и да изкарате наистина добри пари от залозите.

Как се визуализират залозите на живо?

За всеки мач на живо има графика, която показва резултата от мача, изминалото време, наказанията и всичко свързано със състезанието. Отделно от това можете да видите наличните пазари към дадения момент от срещата, както и възможността да затворите залога чрез опцията cash out. В дадени моменти е възможно някои опции за залог да бъдат затворени от букмейкъра.

По-важното е, че получавате изчерпателна информация за залаганията, така че можете да си направите сметката как да контролирате залога. В един момент няма да имате право на промени, което значи, че е добре да сте предвидили нещата от момента, в който сте извършили залога си.