Анализ за Ювентус – Сампдория

Ювентус - Сампдория

Футболна прогноза с анализ за Ювентус – Сампдория

Ювентус не спечели в миналия кръг и въпреки това след края му се озова с още една точка пред единствения си дотогава реален съперник за титлата – Наполи, който вече също може да бъде отписван. И така изготвеният анализ за развитието на Серия А още преди началото на сезона вече е много близо до това да се окаже напълно печеливш, а са изминали едва 18 кръга.

Ювентус

В този си вид „старата госпожа“ има забележителни футболисти, които все изявяват много добре един до друг на зеления килим. За разлика от предишните няколко сезона когато спадовете им в продължение на сезона се виждаха много трудно, през настоящия точно към момента подобен е наличен, но той също след много вглеждания да бъде отбелязан при положение, че негативните резултати са едва няколко, а победите отново взимат връх.

Въпреки това както в трите случая, завършили с минимални победи с по 1:0, така и преди няколко дни, когато възпитаниците на Масимилиано Алегри едва измъкнаха точка от визитата си на Торино, се забелязва, че те не се наслаждават на най-добрия си футбол. За тяхно най-голямо щастие точно тук идва и краят на полусезона и характерната за италианското първенство пауза между двете части.

Всичко това прави така, че Ювентус на практика да има титлата в кърпа вързана. Вече изградената разлика от 9 точки спрямо Наполи едва ли оставя кой знае какви шансове на неаполитанци да задминат хегемона в страната от последните години и то при положение, че той е изпуснал да спечели едва 4 от общо възможните за спечелване 54 точки. Само преди няколко дни отборът беше на прага на първата си загуба и въпреки това отново по някакъв начин стигна до спечелването на точка след като беше с футболист по-малко на един от най-негостоприемните стадиони в страната – този на Аталанта.

Ювентус просто чака настъпването на зимната пауза, а домакинството на Самдпроия ще е една от най-нежеланите срещи за тима. И въпреки това той си остава много голям фаворит за спечелването й.

Сампдория

Моряците“ имаха някои много силни двубои в продължение на първата част от сезона, а в последно време са направо изумителни в изявите си. Те не допуснаха нито една загуба в рамките си на изминалите 7 двубоя като в 5 от тях се оказаха победители и със сигурност не се радват от това, че точно в този момент настъпва паузата. Интерес около тях преди началото на това голямо съперничество предизвика не това, че излизат на най-негостоприемния стадион в страната, нито това, че са в супер състояние и записват победа след победа, а това, че собственикът им обяви, че при победа срещу Ювентус в тази визита ще се подстриже като Раджа Наинголан (футболист на Интер).

Със сигурност Сампдория ще има своите мигове, но за разлика от предишните няколко двубоя, в този ще подходи по много по-отбранителен начин. Изненадващото ще е това, че гостите ще парират голяма част от противниковите набези и в никакъв случай няма да допуснат да бъдат разгромени.

Отново ще си проличи този спад в игрови аспект при „старата госпожа“, която ще излезе за нова победа с 1:0 и въпреки присъствието на толкова първокласни футболисти в редиците си, не се изключва и това за втори пореден случай да влезе в последните минути при равенство.

първенство:Италия – Серия А
двубой:Ювентус – Сампдория
прогноза: под 3.5 гола @ 1.50

коефициенти: коефициенти от 1xbet
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50