Прогноза за Витоша Бистрица – Ботев Враца

Витоша Бистрица - Ботев Враца

Прогноза за Витоша Бистрица – Ботев Враца

Тимовете на Витоша Бистрица и Ботев Враца поставят край на кръга в родния елит с този сблъсък помежду си. Има страшно много допирни точки помежду им, които ще направят така, че да се стигне до една много посредствена продукция. Въпреки, че мачът е изтеглен за по-късен начален час, когато се предполага, че климатичните условия ще позволят на футболистите да разгърнат потенциала си, подобно нещо въобще няма да се случи.

Витоша Бистрица

Витоша Бистрица направи едно ударно начало с Енгибар Енгибаров начело и макар да не спечели трите точки, нито точка, демонстрира някои много хубави неща в изявите си. Тимът беше много разкрепостен и сякаш погледна повече към изявите си в атака, отколкото възможностите му позволяват. В крайна сметка беше обърнат и победен, а това ще накара новия наставник да преобрази начина си на игра и още в този мач с Ботев Враца футболистите му ще са съсредоточили действията си много повече към изявите в дефанзивен план. Не се предвижда обаче изменение във формацията, като и този път, както и през цялата предходна кампания, тя ще е 4-2-3-1. Най-много да има някое вътрешно разместване в редиците на „бистришките тигри“, което по един или друг начин да им се отрази.

Ботев Враца

Ботев Враца отстъпи на Берое на старта – още в откриващия двубой за сезона с 1:3 на своя стадион. Това определено беше изненадващо, тъй като нагласите бяха свързани с това, че ще се стигне до много по-оспорван футбол, а подобно нещо изобщо не се случи.

Врачани допуснаха страшно много на брой грешки в отбрана, а срещу Витоша Бистрица това все пак ще бъде коригирано. Въпреки, че е гост, тимът ще има известно териториално превъзходство, както и по-голямата част от владението на топката, но това така и няма да му позволи да стигне до лесна победа. Този мач ще е много равностоен, а головете в него ще са страшно малко.

първенство:Ефбет Лига
двубой: Витоша Бистрица – Ботев Враца
прогноза:По 2.5 гола
коефициент: @1.90
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90