Прогноза за Витоша Бистрица – Арда Кърджали

Витоша Бистрица

Витоша приема Арда Кърджали в сблъсък от 4-ия кръг, който ще бъде ръководен от Драгомир Драганов. „Бистришките тигри“ изживяха страшно много негативни събития в последно време след като инкасираха гол след гол, а техният нов треньор – Енгибар Енгибаров не спираше да изказва разочарованието си от случващото се. Витоша направи страшно много промени през летния трансферен прозорец, но една огромна част от тях не подобриха нивото на тима, дори напротив. От редиците му си тръгнаха няколко много ключови футболисти, по-голямата част от които продължават да са част от елитната дивизия, но от други отбори, а на тяхно място не бяха привлечени достатъчно нови, което със сигурност е най-грешното в случая.

С този си състав Витоша Бистрица е на път да влезе в ролята си от дебютния сезон, когато за всичките кръгове от редовния сезон стигна само до една победа и въпреки това някак си успя да се спаси след плейофи.

Арда Кърджали

Арда Кърджали дава категорична заявка, че няма никакво намерение да трепери до последно за оцеляването си в елита. Освен с това, че разполага със стабилен бюджет, тимът попада в центъра на вниманието и с приличния футбол, който демонстрира в изминалите няколко кръга.

Неговият дебютен сезон тръгна по един рядко срещан двубой – домакинството на Ботев Пловдив още от първия кръг, което започна, а само 4 минути след неговото начало беше прекратено и отложено за следващия ден след като се изсипа много сериозен дъжд над Кърджали, който просто натрупвайки се на терена не позволяваше на топката да се движи по нормален начин. Ден по-късно тази среща все пак беше доиграна и завърши така, както и започна – при нулево реми.

Седмица по-късно същият беше резултатът и в двубоя с Царско село, а в третия кръг Берое беше съкрушен с 3:1 след истинско шоу на новия нападател в тима – Сам. Толкова рано през сезона и при вече изграденото статукво за Витоша и Арда, тимът на гостите ще е този, който ще се опита да играе футбол, а бистричани отново ще се впуснат в извършването на много единоборства, като единственото радващо за тях ще е, че в този случай ще са много по-добре сложени в собствената половина.

 

първенство:Ефбет Лига
двубой: Витоша Бистрица – Арда Кърджали
прогноза:По 2.5 гола
коефициент: @1.65
Статус: ?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.651.651.65