Предложения за виртуални залози от Ефбет

виртуални залози от ефбет

Видове виртуални залози от Ефбет

Ефбет е един от букмейкърите, които е предоставил залози на виртуални спортове. Последните ще намерите в менюто „Виртуални“, където са изброени всички спортове, на които може да се залага. Общо взето това са игри, чието действие се определя от компютър. На произволен принцип системата определя кой отбор или играч ще бъде победител в дадения вид спорт.

Какви са виртуалните спортове в Ефбет

В уебсайта на Ефбет ще откриете 6 вида виртуални спортове, на които можете да залагате с реални пари. За всеки от спортовете споменати по-долу са дадени коефициенти, както е при истинските спортни събития. Вашата печалба се формира, след като умножите залога си по коефициента, а полученото число е сумата, която можете да грабнете при евентуален успех. Ето ги и шестте вида виртуални спортове налични в онлайн платформата за спортни залагания и хазартни игри:

  • Футбол
  • Еврокупа
  • Баскетбол
  • Кучета
  • Коне
  • Тенис

Тук прави впечатление, че има две футболни игри – Футбол и Еврокупа. Натискайки върху футбол ще се появи шампионат, който наподобява Лига Европа. Отборите и футболистите са с измислени имена, но се доближават до техните истински еквиваленти. Срещите протичат за няколко минути. Що се касае до Еврокупа, то това е надпревара между националните футболни отбори в Европа.

Как протичат виртуалните спортове

Клиентите на Ефбет виждат пред себе си развоя на всяко едно виртуално спортно събитие, независимо от неговия вид. Всяка една спортна среща се играе за 3 – 4 минути, така че потребителят научава бързо, дали печели направения залог. Графиката и звука, с които са съпроводени виртуалните мачове доближават този вид събития до истинските състезания.
Обикновено играчът залага на спортове от различни първенства и/или турнири.

Той може да предвиди знак за победа на домакин, равен резултат и победа на гост. В допълнение обаче съществуват и други опции от сорта на под или над броя голове, точен резултат и хендикап. Всеки един от споменатите пазари предоставя различни коефициенти, според сложността на залога.

От първостепенна важност е да обясним, че всичко се случва виртуално и развоя на събитията нямат нищо общо с истинските състезания. Тук не можете да ползвате за източник статистика, новини и коментари. По-скоро трябва да разчитате на късмета си и на придобития опит от този вид залагания.