Венецуела – Перу

Копа Америка 2019

Прогнози за Копа Америка 2019

Венецуела и Перу стартират участието си в „Копа Америка“, а положението за тях е такова, че единствената възможност за директно класиране минава през заемането на второто място, тъй като в тази група е и най-големият фаворит за титлата – Бразилия. Равносилно на невъзможното е „кариоките“ да не завършат на върха при положение, че групата им не е особено тежка, а и вече откриха участието си с много изразителна победа.

Венецуела

Момчетата на Тите се спарвиха с Боливия с 3:0, така че това пряко съперничество между Венецуела и Перу ще е от огромно значение за всеки един от тях. Не трябва да се пропуска да се допълни и това, че някои от най-добрите трети отбори в груповата фаза също ще я преодолеят, така че в никакъв случай не се изключва вариант за скучно нулево реми в това противопоставяне. Символичните домакини ще започнат с: Фаринйес, Ернандес, Шанселор, Виянуева, Росалес, Ринкон, Морено, Ерера, Саварино, Мурийо, Рондон. Има няколко футболисти от този състав, които чувствително се отличават, а със сигурност най-сериозният от тях е Саломон Рондон, който направи един много силен сезон с Нюкасъл.

Перу

Перуанците ще противопоставят 4-2-3-1 на това 4-3-3 с: Галесе, Трауко, Абрам, Араухо, Адвинкула, Тапия, Йотун, Карийо, Куева, Флорес, Гереро. В състава на тима е и легендарният за него полузащитник Джеферсън Фарфан, за който обаче се очаква да се включи като резерва. Много важен за начина на игра на тима е плеймейкърът Куева, който направи истински фурор през последните години.

Няма как да се пропусне да се отбележи и това, че на поста централен нападател на тима играе друг емблематичен футболист за него – Хосе Пауло Гереро. Въпреки присъствието на забележителна класа и в двете нападения, дефанзивният футбол ще надделее, а головете ще са много малко.

първенство:Копа Америка
двубой: Венецуела – Перу
прогноза:под 2.5 гола
коефициент: @1.55 в betwinner
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.551.551.55