Прогноза за Вендизел – Мидтиланд

Датското първенство се завръща след обичайната за него пауза през зимните месеци. Вендизел стигна до големия си пробив в елита и направи някои много силни двубои. В общи линии обаче нагласите, че тимът ще е замесен в битката за оцеляване, напълно се оправдават и понастоящем той е 12-и от общо 14-те, подвизаващи се в лигата. Една победа в самото начало на пролетния дял обаче може да преобърне много бързо нещата за него и да го прати в такава позиция, че да е напълно способен да се бори за място в средата на таблицата.

Вендизел

Разликата между позициите от 12-та надолу е едва 2 точки, а тази от 12-та нагоре също е сходна, но много важно за Вендизел е да стигне до една ранна победа, с което да си позволи да погледне по-нагоре.

Близостта между отборите, заемащи местата между 7-о и 10-о, прави така, че неизвестните около това кой от тях къде ще се озове в края на сезона да са страшно много. За първи път от дълги години насам датското първенство е толкова оспорвано като това е валидно за местата от трето до последното, като разликата между тях възлиза на 14 пункта. Няма да е пресилено още сега да се каже, че Копенхаген и Мидтиланд ще разпределят първите две позиции помежду си, но разликата точно между тях ще е огромна, тъй като единият ще спечели титлата, а другият – нищо повече от възможност за участие в евро-турнирите.

Мидтиланд

Прекъсването е в състояние да наруши ритъма на тима на Мидтиланд, който беше навлязъл в серия от последователни победи и се доближаваше все повече до възхода на големия си съперник за върха. Въобще не е невъзможно Мидтиланд да спечели и титлата при положение, че изостава на едва шест точки от върха, а в същото време има и мач по-малко, така че е напълно възможно да намали изоставането си до едва три.

През първия дял от сезона същият този отбор се наложи над Вендизел с 3:0, а точно след прекъсването, когато и ритъмът в играта му е нарушен, едва ли ще стигне до някаква по-изразителна победа срещу него.

Няма никакво съмнение, че Мидтиланд превъзхожда новака в датския елит Вендизел в редица отношения и е фаворит за спечелването на този двубой. Веднага след паузата обаче гостите все още не са напипали най-добрия си ритъм и макар да имат футболисти от много висок калибър за футбола в страната като Онуачу, Мабил, Викхайм, Курзава и Андерсон, няма да стигнат до разгромна победа. Коефициентите са под 3.5 гола са супер и тази прогноза е най-добрата за този сблъсък.

 

първенство:Дания – Суперлига
двубой:Вендизел – Мидтиланд
прогноза: Под 3.5 гола @ 1.50
коефициенти: коефициенти от 1xbet
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50