Прогноза за Валета – Ференцварош

Валета

Малтийският тим е изправен пред мисията-невъзможна срещу съперник, който е толкова голяма хапка за него. Валета отпътува до „Групама Арена“ в Будапеща преди седмица само с едно желание – да загуби с възможно най-малка разлика. В крайна сметка загуби с два гола разлика като намери и противниковата врата, което не е чак толкова лошо, но при това статукво просто не се вижда път обратно към преодоляването на тази фаза от надпреварата.

Още от самото начало на двубоя Валета започна да действа много агресивно като влизаше в единоборство след единоборство. До края на първата част тимът получи цели 3 жълти картона, а в заключителните минути на двубоя остана с намален състав след директния червен картон на Борг. Валета играе един добър футбол, който ако не друго, то поне му позволи да напусне стадиона с високо вдигната глава. Това по-скоро беше някакво изключение, което няма да се случи отново.

Ференцварош

Ференцварош има тотално превъзходство, което ще се види още по-отчетливо в ответния мач. Момчетата на Ребров ще излязат пределно амбицирани и въпреки победата си в първия мач, ще излязат за нова такава, която да им даде и още точки за европейската ранглиста.

Ребров отново ще заложи на 4-2-3-1, както го направи и срещу Лудогорец, като единствената разлика спрямо тогава ще е, че този път в стартовата му единайсеторка ще попадне Ланзафаме на върха на нападението, а Токмак ще бъде пратен на крилото. Унгарците са тим от много сериозен калибър, който прогресира все повече и повече в рамките на последната година.

Валета ще има един прекрасен шанс пред себе си да излезе на най-голямата сцена и то пред своите фенове само и само, за да се наслади на играта. Резултатът няма да е най-важното за малтийците в този двубой. Ференцварош ще поеме инициативата от първия съдисйки сигнал, а Токмак отново ще е над всички.

първенство:Шампионска лига
двубой: Валета – Ференцварош
прогноза:Ференцварош
коефициент: @1.50
Статус: Загубен

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50