Обоснована прогноза за Валенсия – Малага

Валенсия - Малага

Обоснована прогноза Валенсия – Малага. Коефициент за Валенсия в бет365

Тимът на Валенсия, в който бяха вкарани много сериозни суми, продължава да е един от най-слабите в испанския елит. Въпреки това „прилепите“ вече имат солиден набор от футболисти и то много висока класа, които ако се сработят ще могат да върнат отбора към добрите резултати. Редицата несполуки направиха така, че те да загубят всякакво чувство към победите, а паденията тотално да ги обземат. По-рано през тази седмица Валенсия стигна до един много значим успех при визитата си на Леганес в турнира за купата на краля с 1:3 и постави основата на очертаващия се възход.

Точно този триумф ще позволи на „прилепите“ най-накрая да разгърнат една много по-съществена част от иначе наличния си потенциал и да организират офанзива по завръщането си в горната половина на таблицата. Разглеждайки по-детайлно състава им ще забележим присъствието на футболисти от калибъра на: Нани, Парехо, Абденур, Гарай, Монтоя, Суарес, Картабия, Бакали, Мина – общо взето много стойностни имена. Най-опитният от тях е Нани, а изредените последни четирима са считани за големи надежди не само на европейския, но и на световния футбол.

Наличието на толкова голям потенциал, съсредоточен в един тим, изобщо не говори затова, че от него трябва да се очакват толкова лоши резултати, каквито Валенсия записва. Рано или късно този тим ще се надигне от нищетата и ще си върне блясъка, а нашите предвиждания са, че това ще се случи още в рамките на остатъка от сезона. Всичко, от което се нуждае тимът, са няколко поредни победи в срещи, аналогични на предстоящата.

Малага е посредствен гост и лесно може да се превърне в жертва на валенсианци. Ясно обобщаваме, че Малага все още преследва първата си победа като гост от началото на настоящата кампания, а за символична справка споделяме, че последният триумф на тима извън „Ла Росаледа“ дойде на, забележете, 13-и март тази година – преди 8 месеца. Само в 2 от предходните си 6 визити Малага намери път към противниковата врата, което до известна степен разкрива всичките слабости на тима.

Просто няма как да се стигне до взимане на добър резултат без да се реализира гол. Вече страшно дълго време Малага няма победа на „Местая“, така че поводите за взимане на такава точно сега не са кой знае колко много. Във всеки от последните 7 случая неизменно „прилепите“ са печелили срещу този опонент у дома, а тази традиция ще бъде спазена за пореден път като най-накрая ще видим онзи отбор на Валенсия, който редица футболни експерти очакваха да видят в самото начало на кампанията.

Прогноза: Победа за Валенсия
Коефициент 1,75 в bet365-link
Статус: Загубен в 90 мин :(