Прогноза за Валенсия – Бетис

Валенсия е на прага на това да достигне до най-важния си мач от години насам. Тимът зацикли много сериозно като постоянно имаше промяна във футболистите, изграждащи стартовия състав, имаше и по-силни и по-слаби такива, но някак си през последните години все нещо не достигаше, за да бъде направена следващата крачка.

Валенсия

Прилепите“ започнаха да допускат все повече грешки срещу отбори от среден калибър и така се стигна дотам, че да носят радост на многобройните си фенове единствено с епизодичните изненади срещу най-силните в страната. Това обаче е крайно недостатъчно, за да им осигури постоянен приток на точки, който да ги позиционира на добро място и да ги върне в най-престижния европейски клубен турнир.

Въпреки това Валенсия е била и винаги ще бъде отбор с много специално място в испанския футбол. Изненадващо е това, че вече все по-рядко намира противниковата врата като случаите, в които се разписва 3 или повече пъти вече са нещо страшно рядко срещано. Все пак „прилепите“ имаха и своите силни моменти през тази година като регистрираха точно 3 двубоя, в които се разписаха по 3 пъти – срещу Хихон, Виляреал и Хетафе като всеки от тези случаи завърши победоносно за тях.

Те загатнаха за качествата си в нападение още по време на визитата си на Бетис, в която се разписаха на два пъти и пропуснаха няколко много добри шанса да стигнат до победата. Въпреки това се поздравиха с един много добър резултат когато става на въпрос за подобна турнирна битка, така че въобще не е изненадващо, че мнозина вече ги запращат към финала където Барселона чака.

Списък с водещите букмейкъри тук!

Бетис

Общо взето през последните няколко месеца Валенсия имаше свойството точно след като натрупа серия от 4-5 поредни мача, в които или не вкарва, или вкарва по един гол, след това да вкараха страшно много наведнъж. Някакъв такъв случай ще стане реалност в домакинството на Бетис.

Зелено-белите“ ще използват отново блясъка на Ло Селсо, който ще изтормози противниковата отбрана. Зрелището от първия сблъсък ще бъде пресъздадено като головете и в ответния мач отново ще изобилстват.

първенство:Испания – Ла Лига
двубой:Валенсия – Бетис
прогноза: Над 2.5 гола
коефициенти: коефициент 1.80 в борса betfair
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.801.801.80