Прогноза за Уулвърхямптън – Лестър

Уулвърхямптън - Лестър

Обоснована прогноза за Уулвърхямптън – Лестър

Футболният ден в Премиършип започва със спор между Уулвърхямптън и Лестър. Много сериозни са приликите помежду им включително и по отношение на амбиции, така че този двубой ще е с удвоена стойност за всеки от тях.

Уулвърхямптън

Вълците“ имаха малшанса да получат ранен червен картон в миналия кръг, дошъл при много спорни обстоятелства и на практика още след като той стана факт (през първата част) крайният изход на съперничеството с Манчестър Сити беше предизвестен.

Това беше и един от малкото случаи, в които възпитаниците на Нуно Еспирито се провалят срещу съперник от най-висока класа. Те са един от няколкото отбора в цялата страна, които са способни да хвърлят големи изненади и да затрудняват максимално дори тимовете от голямата четворка.

Лестър не е от тях, но не е и сред най-слабите. Ако трябва да бъде причислен към някоя от двете групи, то със сигурност „лисиците“ ще са към тази на топ отборите в страната. Преди месец те демонстрираха и нагледно защо това ще е така при евентуално задължително определяне на тяхната принадлежност към някоя от въпросните две групи след като в два последователни кръга се разправиха с Челси и Манчестър Сити, за да продължат изкачването си в класирането.

Лестър

Лисиците“ имат една все по-добре стояща отбранителна линия, които се изгражда от четирима, разбирателството между които се подобрява с всеки следващ кръг. Много ключово за нейното функциониране е присъствието на Хари Магуайър в центъра й.

Редом до него е и капитанът Уес Морган, а по двата фланга в зависимост от двубоя са Бен Чилуел и Рикардо Перейра или Дани Симсън. На няколко пъти Клод Пюел направи опити да използва страхотните качества на португалския си флангови футболист в по-предни позиции като включваше на десния бег Симсън, а Перейра отиваше директно на крилото. Това даде много добър резултат и срещу Уулвърхямптън ще бъде използвано отново.

„Вълците“ нямаха никакви намерения да прекрояват отбраната си, но са принудени да го сторят след червения картон на Вили Боли. В никакъв случай обаче няма да се стигне до промяна на схемата им на игра, като ще продължат да разчитат на 3-5-2.

Огромните прилики в редица отношения между Уулвърхямптън и Лестър ще доведат до една много обичайна развръзка за подобни случаи, а именно ограничаване на положенията и пред двете врати, което веднага да се отрази и на броя голове.

 

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Уулвърхямптън – Лестър
прогноза: Под 2.5 гола @ 1.55
коефициенти: коефициенти от 1хбет
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.551.551.55