Прогноза за Уотфорд – Фулъм

Уотфорд - Фулъм

Прогноза с анализ за Уотфорд – Фулъм

Уотфорд остава един безкрайно трудно предвидим отбор, който неведнъж изненада много неприятно и някои от най-силните тимове в цялата страна, но в същото време и в редица случаи се сгромолясваше срещу съперници, които чувствително превъзхожда. След месец, изпълнен с много тежки двубои, „стършелите“ поглеждат към по-благоприятната част от завършващите 10 кръга.

Уотфорд

Приемането на предпоследния в таблицата, който инкасира гол след гол във вратата си, няма постоянен треньор и не спира да прави най-различни рокади в състава си, е възможно най-добрия шанс за записването на три точки. Точно пълният точков актив е в състояние да свърши много добра работа на „стършелите“, които изглеждат твърдо решени да завършат сезона в Топ 10. Това ще е най-малката награда за цялостния им прогрес и за демонстрираното през сезона.

Освен в първенството, те имат и страшно много радостни новини когато става на въпрос за купата на футболната асоциация. Там те са вече на полуфинал и са на прага на най-големите си успехи изобщо през последните години.

Този Уотфорд изглежда все по-добре и със сигурност се наслаждава на много добри времена. Треньорът му Хави Грасия продължава да играе с една много, много рядко срещана схема на игра в световния футбол. Продължава да е все толкова трудно тя да бъде ясно определена, като в много случаи изглежда като 4-2-2-2. Не следва да има и една промяна в нея като стартовите 11 ще са: Фостър, Масина, Кабрера, Кабаселе, Янмаат, Капу, Дукуре, Перейра, Хюз, Делофеу, Дийни.,

Фулъм

Фулъм продължава със загубите. Вече 8 поредни на сметката на тима, а изходът от тази толкова неприятна ситуация е еднопосочен – към Чемпиъншип. Ако не друго, то „котиджърс“ поне от време на време бележат, така че не е изключено да го сторят и срещу Уотфорд. През септември двата тима си спретнаха едно 1:1 в една напълно равностойна битка. Задаващата се ще е много по-различна като Уотфорд ще има игрово преимущество, но въпреки това ще е много трудно да запази вратата си без допуснат гол, така че прогнозата за над 2.5 гола в мача е най-добрата.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Уотфорд – Фулъм
прогноза: над 2.5 гола
коефициенти: коефициент 1.70 в bwin
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.701.701.70