Прогноза за Унгария – Хърватия

Унгария - Хърватия

Обоснована футболна прогноза за Унгария – Хърватия

Унгария

Унгарците имаха своя сериозен скок в развитието си, класирайки се за финалите на последното Европейско първенство, но последвалите месеци за тях се оказаха безкрайно неблагоприятни. Въпреки, че завършиха на 3-то място в своята квалификационна група, те останаха на цели 14 точки както от първия, така и от втория в нея, което е категоричен показател за разликата в класите.

Унгария завърши пред Андора, Латвия и Фарьорските острови в една от най-лесните квалификационни групи за Мондиала, но Португалия и Швейцария се оказаха прекалено силни за „маджарите“.

Последва нов крах за тях след като не намериха начин да спечелят групата си в новия турнир на УЕФА – „Лига на нациите“ и така няма да имат възможността да си проправят път до участие на следващото голямо първенство на континента по по-лесен начин. И по същество квалификационният цикъл за тях не тръгна никак добре – със загуба от Словакия с 2:0 и така се очертават нови много тежки срещи за тях.

За разлика от квалификационната група за Мондиала, която не беше така трудна, положението тук е коренно различно. В компанията на Унгария няма нито един отявлен, сигурен завършващ на последното място в групата като изброените 3 по-горе.

Тази група е много по-трудна за „маджарите“ като в нея са: Словакия, Уелс, Хърватия и Азербайджан. Хърватия е с огромни шансове да я спечели и началото, макар до известна степен колебливо, донесе желания резултат.

Хърватия

Възпитаниците на Златко Далич триумфираха с 2:1 срещу „азерите“ и така направиха първата крачка в правилната посока. Изборът им на стартов състав определено не беше най-добрия. Със сигурост халфовата им линия е изумителна като в нея са: Модрич, Ковачич, Крамарич, Ракитич и Перишич. На върха на нападението застана Бруно Петкович от Динамо Загреб, което беше наистина изненадващо.

Със сигурност при други обстоятелства Анте Ребич щеше да е на тази позиция, но доскоро той беше с контузия и определено все още не е в най-добрата си кондиция. Хърватите ще имат много трудни моменти в този двубой като трудно ще направят така, че да преодолеят с лекота и то на няколко пъти тази толкова добре структурирана противникова отбрана.

първенство:УЕФА Евро 2020 – квалификации
двубой:Унгария – Хърватия
прогноза: Под 2.5 гола
коефициенти: коефициент 1.75 в winbet
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.751.751.75