Прогноза за Уест Хям – Манчестър Сити

Уест Хям - Манчестър Сити

Прогноза за Уест Хям – Манчестър Сити

Носителят на титлата открива кампанията с мач, в който е считан за почти сигурен победител, но като нищо сметките му може и да се объркат.

Уест Хям

Уест Хям се превърна в сериозен препъникамък за много от топ отборите в лигата през последните години, а се очертаващата се тенденция със сигурност ще благоприятства запазването и на генералната такава – спомената в самото начало на изречението. „

Чуковете“ се преместиха на нов стадион и имаха необходимост от известно време, за да се приспособят към него и да започнат да са все толкова успешни в домакинствата си, колкото бяха и преди това. След направените трансфери и определеното им желание (като отбор) да се утвърдят най-малко в средата на класирането във Висшата лига, те ще са още по-убедителни в изявите си през кампанията.

Привличането на рекордното попълнение – централния нападател Алер от Айтнрахт Франкфурт, със сигурност само загатва за желанието им да продължат с инвестициите и да се доближат все повече до нивото на най-добрите в страната. Форналс също беше сред топ попълненията в редиците на „чуковете“, а като въпросните двама бъдат прибавени към основните – тези от последните сезони, положението за отбора ще стане още по-добро.

Следва Мануел Пелегрини да заложи на: Фабиански, Фредерикс, Балбуена, Диоп, Кресуел, Райс, Уилшър, Форналс, Лансини, Фелипе Андерсон, Алер. Много, много сериозна единайсеторка, която в никакъв случай няма да преклони глава с лекота даже пред Манчестър Сити.

Манчестър Сити

„Гражданите“ ще започнат с: Едерсон, Зинченко, Фернандиньо, Лапорт, Уокър, Родри, Давид Силва, Де Бройне, Стърлинг, Бернардо Силва, Агуеро. Този отбор е много далеч от най-доброто си състояние, което се видя и в двубоя за „Къмюнити Шийлд“. Той все още не е в ритъм след като огромна част от съставляващите го бяха част от големи футболни форуми през лятото и закъсняха с присъединяването си към подготовката след като получиха удължена почивка.

Началото на сезона за Манчестър Сити ще е много трудно, а този хендикап от +2.5АХ за „чуковете“ е топ прогнозата за целия ден.

ървенство:Англия – Висша лига
двубой:Уест Хям – Манчестър Сити
прогноза:Уест Хям +2.5
коефициент: @1.50
Статус: Загуба

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50