Прогноза за Уест Хям – Евертън

Уест Хям - Евертън

Прогноза за Уест Хям – Евертън

Все по-често който и да било от участниците в това съперничество проявява някакви амбиции към прогрес в класирането.

Уест Хям

Чуковете“ са на път да се превърнат в едно от най-приятните открития на цялата кампания след като имаха неистови трудности в първите кръгове. Натрупали редица поражения, те се озоваха за кратко дори в зоната на изпадащите, но излязоха от там в най-кратък срок и започнаха да демонстрират характерния за треньора си Мануел Пелегрини зрелищен стил на игра.

Неговият състав за това домакинство все пак ще бъде леко прекроен в дефанзивен аспект, като ще бъде включен един типичен халф пред двамата централни бранители. Така всъщност от атакуващ такъв, този полузащитник ще бъде изпратен в много по-отбранителна позиция. Конкретно в този случай това ще е Деклан Райс, като не зад гърба на нападателя, а редом до останалите трима в средата на терена ще е Мануел Лансини.

Така Пелегрини ще заложи на: Фабиански, Кресуел, Огбона, Диоп, Сабалета, Райс, Арнаутович, Лансини, Обианг, Снодграс и Перес. Контузиите продължават да са много голяма спънка за „чуковете“ като те спират участието на половин дузина футболисти в този сблъсък сред които: Уилшър, Санчес, Ярмоленко, Керъл, Рийд и Насри.

Евертън

Евертън за пореден път ще разчита на налагания от Марко Силва футбол в схема 4-2-3-1. Той продължава да разчита безкрайно на играта по двата фланга, но неяснотата около бъдещето му все още е налице и не се знае дали при треньорска рокада (за каквато се говори все по-често) отборът ще продължи да разчита на същото или ще прибегне до поредна драстична смяна на стила си.

Тук Силва ще заложи на: Пикфорд, Дин, Зума, Кийн, Колман, Гомес, Гай, Бернард, Сигурдсон, Ричарлисон, Калверт-Люин. За първи път от години насам Евертън има толкова голям избор от резерви, които са в състояние да внесат съществена промяна в хода на двубоя като подобни са: Уолкът, Тосун, Локман в преден план и Ягиелка, Дейвис и Бейнс в дефанзивен.

Редом до тях е и вратарят Стекеленбург с което се изчерпват опциите пред Силва. Коефициентите за под 2.5 гола продължават да се вдигат, а при сблъсък на толкова приличащи си един с друг тимове, които желаят да продължат прогреса си, стремежът за дефанзивен футбол ще е на първо място и ще е към тази давана с толкова добра ставка прогноза.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Уест Хям – Евертън
прогноза: Под 2.5 гола
коефициенти: коефициент 2.00 в ПалмсБет
Статус:Загубен

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90