Обоснована прогноза Уест Бромич Албиън – Астън Вила

Уест Бромич Албиън - Астън Вила

Футболен анализ за Уест Бромич Албиън – Астън Вила

Уест Бромич Албиън беше скован и тотално надигран в първото съперничество с „виляните“ от полуфиналите в плейофите за завръщане в английския елит.

Уест Бромич Албиън

Дроздовете“ имаха както много малко притежание на топката така и още по-малко създадени възможности пред противниковата врата. Изоставането им беше смразяващо и въпреки това отстъпиха само с 2:1, като този резултат прави така, че да имат всички възможности да стигнат до победата и до крайния триумф срещу този съперник.

Поглеждайки към индивидуалностите превъзходството на Астън Вила въобще не е толкова сериозно, но огромен удар по неговия съперник – Уест Бром, се явява отсъствието на Дуайт Гейл от реванша след като въпросният получи два жълти картона, респективно червен, в първия сблъсък.

Завръщайки се на своя стадион, „дроздовете“ задължително ще играят в своето 3-4-3, ако не и още по-разкрепостено. В своя състав те имат някоки много качествени футболисти като: Бартли, Хегази, Брънт, Филипс и Родригес. Още от времената, в които Уест Бром се изявяваше в английския елит, той беше един от коварните домакини, а приемайки Астън Вила, ще използва точно това. Имащ страшно много британци в редиците си и получаващ прекрасна подкрепа от феновете си, Уест Бромич ще е готов за направата на нещо голямо и определено ще надиграе „виляните“ в това съперничество.

Астън Вила

Много, много важно за Астън Вила е това да има на разположение един от своите футболисти и това е плеймейкърът Джак Грийлиш. Точно той е един магически футболист, който едва ли през следващия сезон, освен ако тимът не стигне до промоция, ще остане в неговите редици. „Виляните“ са много лесно предвидими и след като бъде обезвреден точно въпросният, който определено разполага с главозамайващи качества, играта им ще бъде много, много лесно предвидима.

Астън Вила има още няколко други добри футболисти в предни позиции като Адома, Ел Гази и разбира се – Тами Ейбрахам, но нито един от тях няма толкова голямо значение, колкото Грийлиш. Уест Бромич Албиън е много, много силен домакин, а точно в английския футбол, в който същият фактор има безкрайно голямо значение, няма как тимът да не използва това си преимущество.

Дроздовете“ ще бъдат на висота и ще изнесат най-силната си среща от месеци насам, печелейки тази толкова важна победа.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Уест Бромич Албиън – Астън Вила
прогнози: Уест Бромич Албиън
Статус:?
коефициент: 2.45

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.452.452.40

прогноза: 1 @ 2.45