Прогноза за Турция – Франция

Голямото дерби на днешния ден е между тимовете на Турция и Франция. Всички погледи са насочени точно към този мач, който до голяма степен ще даде отговор на въпроса кой от въпросните тимове ще стигне до спечелването на групата. При всички положения Франция е фаворитът за трите точки и това, че играе на стадиона на своя съперник, не означава нищо.

Турция

Турците обаче се утвърдиха като един от най-силните домакини през последните години и за пореден път ще използват тази своя толкова силна черта, която ще им позволи да се представят достойно срещу един толкова класен съперник. Гюнеш ще заложи на своята любима схема 4-2-3-1 с: Гюнок, Челик, Айхан, Демирал, Калдъръм, Токоз, Текдемир, Караман, Кахвечъ, Юндер и Йълмаз. Насреща им Дидие Дешан ще играе точно с формацията, с която покори футболния свят – 4-1-2-3. Неговите избраници ще са следните: Лорис, Дин, Юмтити, Варан, Павар, Матюиди, Погба, Сисоко, Гризман, Жиру и Мбапе.

С тази тройка в нападение, тимът е способен не само да победи, а да разгроми всеки един свой съперник. Колкото и изненадващо да звучи, турците ще са много компактни в своята половина и ще измъчат страшно много този си силен опонент. Възходът в играта на турците, които от началото на груповата фаза все още нямат допуснат гол във вратата си, ще продължи и ще им позволи да са на ниво срещу „петлите“.

Франция

Това съперничество ще се реши изцяло от противопоставянето в средата на терена където в много от случаите турците ще имат числово преимущество.

Точно това е и причината, поради която Гюнеш залага на цели петима полузащитници, които ще имат насреща си едва трима, така че това е аспектът от играта, който ще позволи на домакините ако не да стигнат до победата, то поне да се представят на едно добро ниво и максимално да затруднят опонента си.

първенство:УЕФА Евро 2020 – квалификации
двубой: Турция – Франция
прогноза:под 2.5 гола
коефициент: @1.80 в 1xbet
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.801.801.80