Прогноза за Тунис – Ангола

Тунис - Ангола 1Тунис

Тунис е един от отборите на африканския континент, които не блестят нито с присъствието на някакви изумителни футболисти, такива, които собственоръчно да печелят двубоите, и въпреки може да затрудни страшно много тимове, далеч по-силни от себе си. Същият този отбор има своите огромни успехи на местния турнир (на който през тази година започва участието си срещу Ангола).

През 2004-а точно тунизийците го спечелиха като тогава се насладиха максимално на възможността да са домакини. През последвалите две издания неизменно отпадаха на 1/4-финалите, а това започна да се превръща в тенденция след като на практика (включително с вече споменатите случаи), на цели 5 пъти от общо 7-те си участия в заключителната фаза на турнира (след като го спечелиха), отпаднаха точно в първия кръг на директните елиминации.

През последните две десетилетия същият този африкански отбор демонстрира огромно израстване и на световната сцена като взе участие на финалите на цели 4 световни първенства (включително и на последното до момента – през миналата година). И всичко това с уговорката, че в редиците си със сигурност няма футболист, в който да бъдат вперени всички погледи. Много спорно е да се каже кой е в ролята на водеща фигура, а кандидатите за това прозвище са няколко – Наим Слити, Уаби Хазри и Ясин Мерия.

Присъствието на представителите на Лига 1 става все по-сериозно, а това няма как да не се отрази ползотворно на тима и на неговия селекционер, който между другото е и точно от Франция, така че в никакъв случай няма да е изненадващо почти всички от футболистите, подвизаващи се в Лига 1, да попаднат в титулярния състав.

Ангола

Ангола няма необходимите оръжия, за да се противопостави и да направи нещо голямо в тази група. Тимът ще разчита изцяло на дефанзивния футбол и на отборната игра и със сигурност ще е доволен и на някакво скучно реми в откриващия си сблъсък.

Точно Ангола ще е в основата на това продукцията да не е особено впечатляваща. Тунизийците ще имат известно игрово превъзходство, което няма да е толкова осезаемо и така развръзката с под 2.5 гола, която се дава и с добър коефициент като 1.60, е най-нормалната.

първенство:Купа на Африканските Нации
двубой: Тунис – Ангола
прогноза:Под 2.5 гола
коефициент: @1.60 в 1xbet
Статус: ?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.701.701.70