Прогноза за ЦСКА-София – Осиек

ЦСКА-София

Много важен момент от хода на сезона за „червените“, които изпаднаха в безкрайно дълбока яма през последните дни. Загубата на точки в съперничеството с Етър беше изненадваща, а радостното за момчетата на Добри Митов (по това време) беше, че не допуснаха загуба след като в последните секунди „болярите“ пропуснаха чиста голова възможност, а загубата в домакинството на Черно море беше истински шок.

Точно в този момент ЦСКА-София е в положение, което няма да е пресилено да бъде сравнено с нокдаун. Допусне ли грешка и в това си домакинство на Осиек (макар и в евро-турнирите), тимът ще е близо до ситуация нокаут, а положението за него ще излезе от контрол. „Червените“ фенове са свикнали да виждат своите на печелившата страна, а не просто, че това не се случва, а вече се наслоиха два последователни случая, в които те не печелят на собствения стадион.

Само една победа от всичките четири официални двубоя за тима, а това не е никак добър атестат за положението около него. Предприетите крайни мерки с официалното назначаване за Люпко Петрович за треньор може и да доведат до кардинална промяна. И опита, и по-качествените футболисти, и публиката – всичко е на страната на ЦСКА-София преди първия двубой с Осиек. Единствено стои петното от бледите изяви на момчетата през изминалите две седмици от старта на кампанията, така че положението за тях всъщност не е чак толкова тежко, колкото някои медии го описват. Победа тук и със сигурност дори безкрайно разгневените фенове ще са в състояние да простят на своите любимци за провалите.

Осиек

Осиек взе летящ старт след като се справи със Славен Белупо в първия кръг, а сред голмайсторите се оказа новото попълнение – нападателят Мансе. Когато обаче стане на въпрос за играта като гост, същият този тим е коренно различен и забравя как се вкарват голове. Той завърши предходния сезон с истинска голова суша във визитите си като в голяма част от тях губеше с по 1:0. ЦСКА-София няма как да пропусне да отчете това и ще подходи много разкрепостено към този двубой, поглеждайки не само към победата, а към изразителна такава, която директно да подпечата класирането.

първенство:Лига Европа
двубой: ЦСКА-София – Осиек
прогноза:ЦСКА-София
коефициент: @2.20
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.202.202.20