Първа победа за ЦСКА-София в събота?

прогноза за ЦСКА - ЛудогорецЩе успее ли ЦСКА-София, да запише първата си победа за новия сезон и то срещу шампиона Лудогорец?Още в преди началото на сезона столичния отбор афишира, че целта през този сезон ще е титлата. Малко, не очаквано отборър направи и първа грешна стъпка – доколкото може да се нарече грешна стъпка равенство с друг столичен отбор Славия. Някой популярни спортни медии определиха този резултат като „звучен провал„, което е за първи двубой с резултат 1-1 ни изглежда доста крайно.

Да се върнем на предстоящия мач с Лудогорец. Бившият играч на отбора Велизар Димитров, заяви на страницата на червените, че очаква първа домакинска победа. Според него „Мнозина очакват ЦСКА да е основен конкурент на Лудогорец този сезон и заедно с Левски трите отбора ще водят битка за първото място.“ За съжаление, реалността е малко по-различна. Във вчерашния двубой от Лига Европа, се видя че Левски е далеч от силните си години. Според нас, сериозните проблеми в клуба тепърва предстоят. Ранното им отпадане, ще доведе до негативни финансови последици за клуба. Ситуацията при червените не е много по-различна. Всички сме наясно с финансовите трудности през който мина клуба. „Редовното“ оправдание – футболистите още не са добре сработени, беше извадено като аргумент след двубоя със Славия.

При Лудогорец, също се забелязва известен спад във формата, но отборът като цяло е добре организиран – спортно и финансово. Като, постигнатите резултати през последните години са повече от прилични за български отбор, още по-малко като се вземе предвид цялото окаяно състояния на българския футбол. Ясно, е че това ще бъде дербито на кръга, ако трябва да направим някаква прогноза за този двубой, по-скоро везните се накланят към настоящия шампион Лудогорец.

За, тези от Вас който за любители и на залаганията, можем да ви предложим бонус оферта точно за този двубой:

  1. Трябва да си направите регистрация в betfair, като в полето промокод добавете код ZFBFLF. Ако сте ползвали нашия линк, би трябвало да е въведен автоматично.
  2. Заложете на Лудогорец или ЦСКА за краен резултат (най-популярния залог – победа,равен или загуба)
  3. Коефициентът който букмейкъра, ще ви предложи с този бонус код е 15 за победа на ЦСКА или 13 за Лудогорец. Има ограничение за максимален залог, при тази оферта – 5 евро, както и други правила и условия.

 

 

Начало:22 юли 2017 (събота) 21:00
стадион:Българска армия или по Диема Спорт
Прогноза: Победа за Лудогорец
коефициент:13.00
статус:Печели