Прогноза за Тотнъм – Уулвърхямптън

Тотнъм - Уулвърхямптън

Обоснована прогноза за Тотнъм – Уулвърхямптън

За първи път от началото на сезона се вижда отчетливо присъствието на Тотнъм във върха на Премиършип и това прави развръзката на първенството още по-интересна. Несъмнено е това, че най-голямата част от вниманието е точно в тази посока – кой от борещите се за първото място в края на сезона ще го заеме, а не за това кой ще изпадне или кой ще завърши в средата на класирането.

Доскоро оставян изцяло на заден план, през последната седмица след ударните изяви и разгромните победи, все по-често се заговори, че Тотнъм е претендент за титлата. И това е точно така, при положение, че изоставането на тима от върха е едва 6 пункта, а до края има точно един полусезон.

Тотнъм

Тотнъм обаче има няколко много съществени спънки, които няма да му позволят още дълго време да се задържи в настоящата си позиция. Това е по-скоро нещо кратковременно, което носи една излишна еуфория на феновете на тима, виждащи любимците си толкова напред в класирането. В състава на лондончани има няколко първокласни футболисти, най-вече тези в преден план, докато в отбранителен, четиримата са все по-склонни да правят грешки. И макар през последно време и това да не се вижда толкова често и то при всичките тези вариации на титулярните бранители, какви ли не, то в близките кръгове и това ще си проличи. За щастие на „шпорите“ тяхната програма е много добра и в следващите седмици се счита, че трябва да си набавят много сериозен точков актив, утвърждавайки се в Топ 3. Дотук те вървят добре, но след около месец, месец и половина няма да е точно така.

Когато се завърнат и последваните двубои за националните отбори, в които винаги през последните няколко години участие взимат една много голяма част от футболистите им, то положението за Почетино ще стане много нелицеприятно. Той има една група от малко повече от 11 футболисти, на които разчита постоянно. Не след дълго те ще започнат да се изтощават и при липсата на качествени алтернативи Тотнъм ще се срине. Друго много важно за отбелязване нещо е това, че въпросните няколко първокласни футболисти бяха част и от изминалото Световно, така че на практика изминалата лятна пауза за тях беше минимална.

Почетино не направи нито един трансфер преди началото на сезона и си навлече много критики за това, които понастоящем са изпаднали в заглушение, но не след дълго отново въпросните критици ще имат поводи да се активизират. Домакинството на Уулвърхямптън ще е едно от малкото, в които Тотнъм среща по-сериозни затруднения.

Уулвърхямптън

Вълците“ са много добре организиран отбор, в който при всички положения не липсва и класа. При играта им с петима в отбрана, макар с ясно изявени трима такива (в центъра) – Коуди, Боли и Бенет, те ще са в много добра позиция, за да спрат дори футболист като Хари Кейн. Английският водещ голмайстор няма да намери път към противниковата врата и това е прогноза, която си заслужава да се опита.

Много важна ще е ролята и на двамата в средата на терена (най-вече на Невеш), които все по-често ще се прибират в своята половина и ще са нагърбени с опазването на намиращия се в най-добрата серия през цялата си кариера Хьон Мин-Сон. Той ще бъде тотално обезвреден и това веднага ще се отрази върху представянето на „шпорите“. (Даваме същата прогноза – да не вкара гол в мача и за Хьон-Мин). Колкото и изненадващо да звучи, същото ще се случи и с Кейн (както вметнахме малко по-горе), а единствената възможност за нещо по-сериозно от възпитаниците на Почетино в този двубой ще дойде от изпълнението на статични положения на Ериксен.

И при това положение „шпорите“ няма да стигнат до особен успех, като противно на всякакви предвиждания, ще срещнат огромни затруднения в това домакинство. В никакъв случай те няма да стигнат до разгромна победа, вкарвайки три или повече голове. Следващата топ-прогноза е за това до паузата да паднат много малко голове – съответно един или дори да няма голове (където и коефициентите са в пъти по-големи).

С огромен риск може да се погледне дори за топ-сензацията на кръга – а именно това Тотнъм да не спечели като най-добра тук е прогнозата за реми и по-точно за някакво още по-изненадващо (нулево) такова , което се дава с огромен коефициент (от 13.50).

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Фулъм – Уулвърхямптън
прогноза: Тотнъм под 2.5 гола @1.44 – Губи
рискови прогнози:
под 2.5 гола в мача @ 2.20 – Печели
под 1.5 гола първо полувреме @ 1.51 – Печели
под 0.5 гола първо полувреме @ 3.25 – Губи
Уулвърхямптън или равен @ 3.25 – Загубен
под 0.5 гола в мача @ 13.50 – Загубен

коефициенти: коефициенти от winbet
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.441.441.44