Анализ преди двубоя Тотнъм – Саутхямптън

Тотнъм - Саутхямптън-ревюОтпадането от турнира „Шампионска лига“ всъщност има и своите плюсове, които в първия миг не бяха отчетени от аржентинския треньор на тима Почетино.

Актуалността около темата предизвиква повишен интерес и се свързва най-вече с името на Жозе Моуриньо, който не се страхува от характерните в такива случаи за английската футболна федерация налагани глоби срещу по-остри изказвания.

[hr style=“solid|dash|dot“]

Португалецът директно разкритикува дейността ѝ и най-вече това, че позволява да се стига до толкова натоварен график за английските участници в европейските турнири.

За щастие на Тотнъм те не изпитаха това поради ранното си отпадане – още в групите на „Шампионска лига“ и ще могат да използват високото ниво на свежест с което влизат в последните 10 двубоя от кампанията. Имаше куриоз и около тяхната програма, която включваше цели 4 поредни домакинства, а това срещу Саутхямптън ще е 5-то.

[hr style=“solid|dash|dot“]

В тях бяха вкарани общо 15 гола от страна на лондончани, което обуславя голямата им успеваемост пред противниковата врата. Тя ще бъде сериозно нарушена изцяло вследствие травмата на Кейн. Водещият стрелец на тима и английски национал беше принудително заменен в 10-та минута на последния двубой и веднага след края му попадна в лазарета на тима. Той ще остане там за дълго време и Тотнъм ще бъде изправен до стената, имайки нуждата да се справи без него.

Създалите се дилеми около мястото на Кейн са страшно много, а основните варианти за разрешаването на ситуацията са два. Единият е Хьон Мин-Сон да застане на върха на нападението, а другият е свързан с присъствието на същата позиция на холандеца Винсент Янсен. Който и от двата варианта да бъде избран, няма как да доведе до пълна замяна на Хари.

Саутхямптън откри головата си мощ благодарение на привличането на Габиадини. Във всяко от последните си две гостувания тимът вкара по 4 гола в протиниковата врата. Този път няма да има тази възможност и ще бъде принуден да предприеме много по-отбранителен подход. За разлика от последните два сблъсъка между Тотнъм и Саутхямптън когато резултатността неизменно беше висока, този път характерът на срещата им ще е много по-различен.

Прогноза: под 2.5 гола
Коефициент:1.85 в bet365-link
Статус:Загубен