Прогноза за Тотнъм – Нюкасъл

Тотнъм - Нюкасъл-прогноза

Обоснована прогноза с двоен шанс за Тотнъм – Нюкасъл

Ранният двубой от Премиършип е между Тотнъм и Нюкасъл. Различията помежду им ще направят противопоставянето още по-непредсказуемо.

Тотнъм

Шпорите“ все още някак си се крепят в Топ 3, като продължават да имат аванс от цели 7 точки пред четвъртия, но това няма да се задържи още дълго време. Отсъствието на Хари Кейн само по себе си е главозамайващ удар по амбициите им и в оставащите дни до неговото завръщане както Маурисио Почетино, така и всички фенове на тима, ще отброяват часовете до момента, в който голямата им звезда ще се появи отново на терена.

Пропадането на Тотнъм започна и щеше да продължи с пълна сила ако не беше Хьон Мин-Сон, който наниза така важния победен гол срещу Уотфорд в заключителните секунди. Вижда се колко безидейно е нападението на тима при липсата на Кейн, а ситуацията става още по-неприятна след като и Деле Али стана жертва на контузия.

Сон тъкмо се завърна от участието си в турнира за купата на Азия и както самият той каза чувства изключително изтощение, но въпреки това Почетино продължава да го пуска от самото начало. Докато срещу Уотфорд не си пролича той да е в подобно състояние, срещу Нюкасъл, който се бори за всяка една педя терен и няма да му остави никакви празни пространства, той ще е тотално обезличен. Не се вижда кой от наличните в редиците на домакините е способен да внесе нещо нестандартно и да се стигне дотам, че тази все по-добре стояща отбрана на „свраките“ да бъде матирана.

Нюкасъл

Момчетата на Бенитес са във върхово състояние след като хвърлиха една от най-големите сензации през сезона, обръщайки Манчестър Сити. Спечелените три точки изкачиха Бенитес и неговите хора до 14-то място в класирането, а избегнат ли поражението при визитата си на Тотнъм, те ще погледнат и към средата на класирането. Един подобен успех, като този срещу „гражданите“, е в състояние да промени страшно много неща и Нюкасъл нагледно ще го демонстрира.

Бенитес няма да прави каквито и да било изменения в редиците си и напълно нормално след подобна голяма победа. Той ще заложи на 5-4-1 с: Дубравка, Ричи, Лежун, Ласелс, Шар, Йедлин, Атсу, Лонгстаф, Хейдън, Перес и Рондон. Почетино ще се спре на: Лорис, Алдервайрелд, Санчес, Вертонген, Орие, Роус, Сисоко, Уинкс, Ериксен, Сон и Йоренте. След двубоя, който всички определиха като най-силен за Нюкасъл през целия сезон, тимът ще изнесе още по-силен такъв и ще изненада и третия в класирането като ще измъкне минимум точка от „Уембли“.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Тотнъм – Нюкасъл
прогноза: Нюкасъл +0.5 с азиатски хендикап или Нюкасъл Х2 с двоен шанс @3.00
коефициенти: коефициенти от Уинбет
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент3.003.003.00