Финалът Тотнъм – Ливърпул

Тотнъм - Ливърпул

Прогноза за финалът на Шампионска лига Тотнъм – Ливърпул

Най-важният мач през целия сезон за „бели“ и „червени“. След толкова много сблъсъци в рамките на годината, успехи и падения, те достигнаха до заключителния и то на най-високо ниво – в най-престижния евро-турнир.

Тотнъм

Това е едно своеобразно постижение най-вече за „шпорите“, които от години бяха натискани все повече и повече от медиите за това, че прогресират, но определено не стигат висините. Едва ли има и един истински фен на футбола, който е в състояние да отрече постигнатото от Почетино.

От нищото той сътвори един боеспособен отбор, който няколко години по-късно е на финал в „Шампионска лига“. От тук насетне каквото и да се случи, тимът му ще бъде възприеман по коренно различен начин. Това, от което се опасяват както феновете на лондончани, така и тези на футбола, е свързано с факта, че те нямат особено голям потенциал за развитие в този си вид, тъй като имат много сериозна нужда от свеж полъх на нови футболисти.

Достигането на финала в „Шампионска лига“ коренно опровергава това, но в един много кратък срок бързо критиците на тима и на Почетино отново ще се активизират (ако този финал бъде загубен).

Ливърпул

Ливърпул постигна много при Клоп, но е следван от същото, както и Тотнъм. Играта на „червените“ е блестяща, представянията им в огромен период от време – също, но трофеите при тях, по подобие на тези при противника, липсват. Това е една огромна възможност за един от тези два иначе толкова големи отбора да погледне в правилната посока и да постави началото на истинска революция за себе си през следващите години.

Имайки толкова сериозен игрови потенциал, име на сметката си, отличен треньор и прекрасна подкрепа от страна на феновете, Ливърпул е с известно предимство за това да стъпи на върха на европейския футбол и да спечели последния за сезона голям двубой. Най-накрая това бреме около Клоп и неговия тим ще бъде загърбено и някъде тук тимът ще постави основата на бъдещите си големи успехи.

първенство:Шампионска лига – финал
двубой:Тотнъм – Ливърпул
прогноза:Ливърпул
коефициенти: коефициент 1.90 в Bet365
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90

Хареса ли ви прогнозата?

Sending
User Review
4.2 (5 votes)