Прогноза за Тотнъм – Евертън

Тотнъм - Евертън

Обоснована прогноза за Тотнъм – Евертън

Тотнъм

„Шпорите“ правят един много силен сезон, който само допреди седмица беше безкрайно недооценяван от феноветеа на играта, но след чудото, което сътвориха в най-престижния европейски клубен турнир, обръщайки холандския колос Аякс по един магически начин, мненията много бързо се промениха.

От тук в оставащите едва няколко дни до края на кампанията „шпорите“ имат едва един ключов двубой и той е този за финала в „Шампионска лига“, който ще се изиграе едва след около 3 седмици. На фона на все по-нарастващите затруднения от чисто физически аспект, следва техният треньор Маурисио Почетино много добре да прецени важността на положението и в това домакинство на Евертън, което на практика е без никакво значение при така създалата се ситуация, да излезе изцяло с резервите си.

Все още има известни дискусии относно темата с какви футболисти ще започне в този двубой аржентинецът, но в съгласие с разума, следва те да са изцяло както беше казано в предходното изречение. На първо време неговият тим си е гарантирал мястото в Топ 4, като има много сериозно преимущество пред един от градските си съперници – Арсенал (който е 5-и), изразяващо се чисто и просто в голова разлика от +5. Всичко това значи, че ако по някакъв начин Тотнъм загуби домакинството си на Евертън, то следва Арсенал да спечели с 4:0 визитата си на Бърнли, което е много, много малко вероятно, за да завърши в четворката.

Още преди началото на последния кръг съперничеството в това отношение е предизвестено и просто няма начин по който Арсенал да завърши пред Тотнъм. На свой ред „артилеристите“ вече са отписали тази битка, като гледат с все по-настървени погледи към спечелването на финала в „Лига Европа“, за да си осигурят участие в най-престижния европейски клубен турнир и през следващия сезон.

Всички букмейкъри на едно място!

Евертън

Другият вариант за подобно нещо пред тях минава на първо време, както вече беше споменато – през задължителна загуба за Тотнъм, а едва след това и през победа с минимум 0:4 във визтата на Бърнли, което е едва ли не граничещо със сферата на фантастиката. Тотнъм ще отпише изцяло това домакинство на Евертън, в което така или иначе има страшно много кадрови несполуки, свързани с отсъствието от състава на: Фойт, Санчес, Уинкс, Вертонген, Сон, Кейн и навярно Уаняма и Роус. Една огромна част от изброените са с първостепенно значение за домакините, докато ключовите футболсити, които ще отсъстават от редиците на гостите всъщност се броят на пръстите на едната ръка.

В това число на първо време се вписва Ричарлисон, а много след него Колман и Карлвърт-Люин. Въпреки липсата на изброеното трио, Евертън ще потегли към „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ с всичко най-добро от останалото с което разполага и ще изнесе нови много силни 90 минути с които ще бетонира и мястото на португалския си треньор Марко Силва начело и в началото на следващата кампания.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Тотнъм – Евертън
прогнозаЕвертън +0.5 или Х2 с двоен шанс
коефициент: 1.75
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.751.751.70