Прогноза за Тотнъм – Борнемут

Тотнъм - Борнемут

Обоснована прогноза за Тотнъм – Борнемут

При участието на двата най-силни отбора в Премиършип през този сезон в същия час, напълно нормално е вниманието да е насочено към техните двубои. Голямото шоу в този толкова характерен за английския футбол час ще се състои не къде да е, а на възможно най-желаното поле за изява за всеки един състезател – „Уембли“.

Тотнъм

От повече от сезон насам Тотнъм приема съперниците си на националния стадион като изненадващото е не това, а по-скоро отлагането на няколко пъти на завръщането на новия „Уайт Харт Лейн“. Това не изглежда, че по какъвто и начин притеснява Почетино и неговите възпитаници, които в последно време разгръщат най-доброто от играта си и правят истински чудеса на зеления килим.

Тотнъм навлезе в забележителна серия, а само преди няколко дни изнесе възможно най-силната си продукция, нанизвайки половин дузина голове във вратата на националния страж на английския национален отбор – Джордан Пикфорд, който претърпя една от най-тежките си загуби със своя Евертън. Същевременно поводите за оптимизъм пред Почетино и неговите футболисти са никак немалко. Най-накрая аржентинецът може да използва едновременно голямата си четворка – Али, Ериксен, Кейн и Сон, като всеки един от тях намери път към вратата на Пикфорд преди няколко дни.

Единствената обезпокоителна новина беше това, че още на полувремето Али беше заменен след едно съприкосновение с противниковия страж при спряла игра в края на първата част. Едва ли обаче това ще му попречи да вземе участие в домакинството на Борнемут.

Тотнъм и Почетино

Откакто застана начело на „шпорите“ Почетино прави истински чудеса с отбора и заслугата за това изключително подобрение в изявите му е точно негова. Той преобрази „шпорите“, които допреди няколко години бяха един от отборите от средно ниво в първенството, а вече все по-често поглеждат към върха. Не е случайно и това, че те вече са третия най-сериозен фаворит на букмейкърите за спечелването на титлата. Домакинството на Борнемут е страшно подценявано и въпреки това ще може да доведе до известни главоболия за него и футболистите му. Съперникът е много опасен като на практика е себеподобен най-вече по начин на игра.

 

Борнемут

Борнемут е една по-ранна фаза от развитието на Тотнъм като разполага с треньор, имащ сходни виждания за играта с тези на Почетино, а в същото време има и до известна степен сходни изпълнители. Няколко от футболистите на „шпорите“ обаче са единствени по рода си, а точно с такива Борнемут просто не разполага и от това ще дойде голямата разлика в задаващия се двубой.

Прилагащ сходен начин на игра и разчитащ изцяло на атаката за осигуряването на добрите резултати, отборът на Борнемут ще получи няколко много сериозни изблика на индивидуална класа от противниковите футболисти, на които няма да намери подобаващ отговор. Всеизвестно е това, че отбранителната линия на „черешките“ въобще не е сред най-силните и срещу Тотнъм това ясно ще си проличи.

Въпреки, че от 2015-а година насам, откакто двата отбора са част от английския елит, се наблюдава една много любопитна последователност от резултати в съперничествата им, а именно във всеки две съседни да се редува получаването на под и над 2.5 гола, то след онова 1:4 на „Виталити“ по-рано през годината, по пътя на тази серия следва задаващото се противопоставяне да е лишено от голове, но подобно нещо така и няма да се случи. Тотнъм има много класа в нападението си, която за пореден път ще разгърне и ще се стигне до сътворяването на поредна голеада.

Борнемут също ще се отчете с гол, така че и прогнозата за гол/гол не е за пренебрегване, за която и коефициентите са по-големи.

първенство:Англия – Висша Лига
двубой:Тотнъм – Борнемут
прогнози: Над 2.5 гола – Печели
над 3.5 гола @ 2.25  – Печели
Кейн да вкара по всяко време @ 1.50 – Печели
Кейн да вкара поне два гола в мача @ 2.87 – Загуба
над 4.5 гола @ 3.75 – – Печели

коефициент: 1.50 в Борса betfair
Статус:- Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90