Какви са начините за теглене на пари от Ефбет?

теглене от ефбет

Как да изтеглим спечелените средства от efbet?

След като се запознахте с методите за депозит на пари в сайта на Efbet, трябва да ви информираме по какъв начин можете да изтеглите спечелените пари от залози на съществуващите спортове, лотарийни игри и казино. На този етап вариантите за изтегляне на печалбите не са кой знае колко много, но пък за сметка на това са удобни и практични.
Тук обаче има една подробност, която не бива да подминаваме.

Тегленето на печалби е обвързано с верификация на акаунт. Верификацията се прави, с цел да се идентифицирате пред букмейкъра, като му изпратите копие от личен документ, който може да бъде лична карта или пък шофьорска книжка. Прави се проверка на данните и се установява, дали вие стоите зад акаунта.

Ако сте преминали верификацията, то можете да използвате следните два метода, за да вземете спечелените пари от участието ви в хазартните игри предложения в едноименния уебсайт:

Теглене на пари чрез EasyPay

Касите на EasyPay в България ви позволяват да правите депозит и теглене на пари от Ефбет. За целта трябва да влезете в профила си, откъдето да стигнете до меню „Тегления“. Там посочете като възможен начин „EasyPay” и попълнете графите, които ще се отворят пред вас. Минималната сума, която можете да изтеглите на каса е 30 лева, но не и по-малко. За целта носете със себе си лична карта и кода, който ще получите, след като заявите плащането в онлайн платформата.

Теглене на пари чрез банков трансфер

Избирайки теглене на пари чрез банков трансфер, ще трябва да посочите: име на титуляр на сметката, IBAN, BIC, име и клон на банка и сумата, която искате да дръпнете. Проблемът при банковите преводи е, че могат да закъснеят с няколко дни, за разлика от опцията EasyPay, където получавате спечелените средства буквално за няколко минути и можете да ги изтеглите на каса.

Има ли други начини за теглене от Efbet?

На този етап това са възможностите за теглене на спечелените пари. Разбира се, с времето потребителите могат да получат достъп до още методи, с чиято помощ ще приберат лесно печалбите си. За сега се предлагат тези два варианта, които са удобни до голяма степен.