Какви спортни залози предлага Palms Bet

Спортни залози в Palms BetPalms Bet предлага на регистрираните потребители да залагат на различни видове спорт. В сайта ще откриете спортна секция, в която са посочени налични събития, на които можете да залагате. За да извършите залог, трябва да имате регистрация в Palms Bet и да се логнете с вашето потребителско име и парола. Другото условие е да направите депозит в сметката си.

Как да открием спортните залози в Palms Bet

Влизайки на адрес palmsbet.com, ще видите меню с всички опции, които сайта предлага. На първо място е разделът “Спорт”, където се намират всички достъпни спортове. Последните ще се покажат в отделно ляво меню със съответната навигация. След като кликнете с мишката на малката стрелка към желания спорт, ще видите какви шампионати и турнири се предлагат.

Ако натиснете левия бутон на мишката върху избран спорт, в центъра на екрана ще се покажат предстоящите събития. За всяко състезание са посочени отборите или играчите плюс коефициентите, на които можете да залагате. Срещу коефициента за победа на гост съществува бутон със стрелка, който води до богатство от опции за залагане или т.нар. пазари.

Видове спортове в Palms Bet

Не бихме казали, че Palms Bet предлага кой знае какво разнообразие за залагане на спорт. На ваше разположение са може би най-известните спортове, сред които футбол, формула 1, бокс, тенис на корт, волейбол, баскетбол, хокей на лед и хандбал. Разбира се, обърнато е внимание на феновете на биатлон и смесени бойни изкуства, а също и на почитателите на футзал.

Ако пък си падате по по-ексцентричните видове залози, можете да изберете виртуални спортове, които както знаете представляват компютърно възпроизведени игри на футбол, тенис, конни надбягвания и така нататък. Тук също можете да се забавлявате до насита.

Да, някои клиенти могат да възроптаят срещу отсъствието на специални залози, крикет, надбягвания с хрътки и други дисциплини, но букмейкърът все още е нов. Няма да се учудим, ако след време спортната секция се обогати и с още различни спортни събития.

В обобщение

Имайки предвид факта, че българските играчи, се стремят към залози на футбол, тенис, баскетбол и бокс, то със сигурност те ще намерят добри коефициенти и разнообразни опции. Вън от всякакво съмнение тази хазартна онлайн платформа ще допадне на мнозина.