Начален спортен бонус от Palmsbet

спортен бонус от Palmsbet

Начален бонус за спортната секция в ПалмсБет

За да стимулира желанието ви за залагане Palmsbet предлага начален спортен бонус. Тази оферта е актуална за нови потребители, които направят първия си депозит в системата. Ако искате да се възползвате от бонуса, чийто максимален размер е 100 лева, трябва да го изберете от сайта и да имате депозирани пари във вашия виртуален баланс в Palmsbet.

Имайте предвид, че началният спортен бонус, не може да се тегли, ако не сте спазили условията за разиграването му, с които ще ви запознаем по-долу в тази публикация.

Правила за използването на начален бонус спорт

Спортният бонус за нови играчи в Palmsbet има своите правила и условия, които трябва да се спазят, за да извлечете ползи от офертата. Ако не се съобразите с правилника за усвояване на бонуса, то последният може да бъде деактивиран от букмейкъра по негова лична преценка.

  •  За да получите бонуса за спорт, трябва сте нов клиент на букмейкъра, който няма други регистрации в сайта и е направил за пръв път своя депозит;
  • Офертата се отнася само за спортните залози в сайта, но не и за казино ПалмсБет, бинго и други;
  • Palmsbet предлага бонус от типа безплатен залог, с който можете да залагате;
  • Сумата на бонуса ще бъде преведена, след като извършите депозирате пари;
  • Основното условия за превъртане е да направите залози 5 пъти депозита и бонуса;
  • Ако желаете можете да се откажете от началния бонус на Palms Bet;
  • Бонусът е валиден за 1 календарен месец;

Това са най-важните правила, които букмейкъра е отредил за начален бонус спорт от Palmsbet. Ако имате проблем с разбирането на правилата и условията, може да направите консултация с поддръжката, след като активирате чата на живо и се свържете с оператор от екипа на сайта.

Какво можем да кажем за този бонус

Общо взето нищо ново под слънцето. Букмейкър, спортен бонус и правилник. Хубаво е, че правилата не са кой знае колко тежки за клиентите, така че ако решите изпробвайте късмета си и вземете максимума от тази оферта.

Разбира се, няма как да не поздравим Palmsbet, че са предложили на страниците си тази и други интересни промоции за всички потребители.