Прогноза за Спорт Ресифе – Крузейро

Бразилия - Серия А прогнози

Кампеонато Бразилеро прогнози

Спорт Ресифе и Крузейро са в такова положение, че всяка една точка е силно желана от тях. Посредствената серия от двубои, в която навлязоха домакините доведе дотам, че да се озоват в зоната на изпадащите като в последния кръг дори започна да се изгражда и дистанция спрямо спасението.

Победа срещу Крузейро ще ги измъкне от дъното, макар и за кратко, макар и основният им конкурент да има с една изиграна среща по-малко.

Спорт Ресифе

Спорт Ресифе си остава един от отборите, в чиито сблъсъци падат най-малко попадения. 4 от последните му 5 срещи в елита на страната останаха под линията от 2.5 като в същото време винаги налице беше вкарване на гол само от страна на единия отбор. Много малко са отборите в цялото първенство, които да са намерили път към противниковата врата по-малко пъти (в сравнение с 20-те вкарани гола) от Спорт Ресифе.

Крузейро

Един от тях е Крузейро, намиращ се обаче на чувствително по-добра позиция, каквато е 7-та. Все още е напълно възможно гостите да се преборят дори за изкачване с едно или две места напред, което да им даде възможност да участват в най-силния южноамерикански турнир по клубен футбол – „Копа Либертадорес“.

Равенствата в актива на Крузейро започнаха да нарастват много, много бързо като в 4 от последните 5 кръга тимът подели точките, а в 3 от тях това се случи при резултат 1:1. Прибавяйки и подробността, че от 2016-а година до днес в директните си спорове Спорт Ресифе и Крузейро така и не са способни да впечатлят с някакво изобилие от голове, то получаването на 5-и пореден сблъсък помежду им с малко голове е сред най-добрите прогнози.

 

прогноза: под 2.5 гола @ 1.44